SNS nema interes da se tema Savamale pokrene pred kampanju

* Lazović: Davno smo prešli taj trenutak kada su oni mogli da žrtvuju nekoga od svojih piona * Stojanović: Slučaj će biti "u fioci" dok god se vlast ne promeni
Hoće li vlast dozvoliti da se reši slučaj Hercegovačka pre izbora u glavnom gradu

Ostavite komentar


  1. I da se pokrene ovo pitanje, naprednjaci nece biti osteceni na izborima. Sigurna sam u pobedu SNS-a na izborima u Beogradu.

  2. Ako se necasna situacija u Savamali odn Savinoj mahali ne resi do kraja a koja je izvedena u reziji "umivenih" radikala SNS kao i onih iz SPS …onda gradjani Beograda zasluzuju sav prezir. Bez resenja ovog pitanja svaka prica o demokratiji gubi svoj smisao i valjanje u zivom blatu ce se nastaviti do daljnjega i do bezsvesti.
    .

  3. Dragi beogradjani: Vaš grad su nekažnjeno rušili (i dalje ga ruše), pa im vi lepo i pokažite na izborima. Ako dozvolite gomili prepredenih preletača i botova da vam oduzmu grad, jednog dana ćete postati stranci u sopstvenom dvorištu.

  4. DALI JE BILO KO OD VLASNIKA U SAVA MALOJ TUZIO GRAD ZA RUSENJE I DALI IMA TAKVIH

  5. Pre nekoliko danajedan poznati pravnik iz BG komentarisuci, delimicno oslobadjajucu presudu apelacionog suda u slucaju MM rece: U pozadini svake uspesne odbrane na sudu stoji los rad tuzilastva i policije i od tada niko ni dazucne protiv policije i sudstva. Za pojedine medije vrlo je bitno vreme i cilj plasiranja informacija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.