SNS nije podneo izveštaj o kampanji

Agencija za borbu protiv korupcije

Ostavite komentar


  1. Dali je Baš,,tehnički problem,, da se ODOKATIVNO po Vučkovom ,Difoltu za Sve, ,,Odredi, BROJ NULA Iza POČETNE CIFRE, Stečenih,, i,,zarađenih ,,pa i,,zasluženih,,,IMOVINA, SVIH Ovih,,ŠTO ŠTEDE,, U,INTERESU,, SRBIJE.Po OVOM,,NACIONALNOM,,SCENARIJU,, Mogao bi Bez posebne,pripreme da SE SNIMA I ,,KUM V,,.

  2. Sad će Bata da aktivira BIA. Pa da sve nas koji lajemo na Vučka pošalje u Kuroševac.

Ostavite komentar


Politika

Konjufca: Scenario za Banjsku je identičan ruskoj invaziji na Krim 10

Konjufca: Scenario za Banjsku je identičan ruskoj invaziji na Krim

Predsednik Skupštine Kosova Gljauk Konjufca rekao je danas da je scenario za incident u Banjskoj pre godinu dana, koji je on nazvao terorističkim, identičan ruskoj okupaciji Krima 2014. godine.Konjufca je dodao da Rusija nije odustala od ruskog sveta i da Srbija takođe nije odustala od srpskog sveta, dok je cilj napada u Banjskoj bio aneksija severa Kosova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.