SNS nije smeo da rizikuje sa Radomirom Nikolićem na čelu izborne liste?

Aktuelni gradonačelnik Kragujevca i sin bivšeg predsednika Srbije Tomislav Nikolića nije na izbornoj listi SNS za predstojeće lokalne izbore

Ostavite komentar


  1. Evo, koronAVirus konačno politički upokoji svog političkog oca i brata Tomu Diplomu. Sad mu sledi izgon iz otete vile za koju je od naroda uzimana debela apanaža za tople bazene, poslugu, hranu i bahanalije Diplominih „saradnika“ i otvaranje slučaja fondacije Dragica Nikolić. Tomu dilomu politički upokoji jedan čipuljičanin, a njegovog sina Radomira jedan kosmetlija.

  2. Do pobede jedino mogu kradjom, kao sto je i ucinjeno kada je Veroljub S. skinut sa vlasti samo zato sto nije SNS… ONO STO CEO KRAGUJEVAC PRICA JESTE DA NIKADA NIJE BILO GORE NEGO SADA I DA 4 GOD. GRAD NIJE MRDNUO SA MRTVE TACKE..

  3. „Sin Tomislav Nikolića odlazi sa gradonačelničke funkcije, i da će za petogodišnji (ne) rad na čelu centra Šumadije da bude nagradjen diplomatskim položajem“, sve receno u jednoj recenici, pametnom dosta!
    Ovaj narod zaista ima debelu kozu i nije ni zasluzio bolje od ovih nishtaka.
    Corona virus je promasio lokaciju trebalo je da se razvije ovde i potpuno unisti ovaj bezvredan narod, pa da onda neki novi pametniji, moralniji, vredniji, posteniji, kulturniji, obrazovaniji,… Srbi krenu da stvaraju naciju od 0 !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.