Ko je sve dao novac za osnivanje SNS?

Ostavite komentar


  1. Osnivački kapital SNS-a obezbedili su Amerikanci.
    Javna tajna je da je CIA dala zeleno svetlo za osnivanje stranke. Naravno, sad će uslediti komentari kako je to teorija zavere i sl.
    Tek nakon toga su počela da se sakupljaju sredstva od kriminala, i stvoren je piramidalni multilevel, koji godinama disciplinovano funkcioniše. Klasično fašističko ustojstvo u organizacionom smislu, a u poslednje vreme i u bezbednosnom.
    Deder, objavi komentar slobodni Dnevni listu.

  2. Pelević i Milivojević, dokazane poštenjačine i ljudi koji imaju poverenje velikih narodnih masa. Šta pokušavaju ovim dokazati, niko živi ne zna.

  3. Lepo bratiji Oskar re
    če na predizbornom
    mitingu u Beogradu:
    Bez mene(kao Kuma)
    svi vi ste,NIKO I NIŠT
    A.To je balkanska Koz
    a Nostra.

  4. ..sns kamarila..nakamarila para svuda gde ima..a i de nema ima da ima..

  5. SNS je ćopavi vrh srbskih dometa, u svakom domenu prepisivanja ( za ocenu 2) prepisivanja domena od SFRJ…
    Sve što prepišu, okadi SPC….

  6. Ово само будале и безмозгаши нису знали.И да знате да је све ово ишло у договору плаћеником усташке емиграције ВШ и његовог најбољег ученика.После једне посете у хашком затвору направљен је паклени план мафијашко- фашистичке банде,како узети власт,а онда се осветити грађанима Србије,и уједно испунити задатак који је ВШ,добио од усташке емиграције и за сада план иде одлично.

  7. Kao imena pominjali su se Stanko Subotic, Sreten Jocic, Predrag Rankovic Peconi….Radna grupa za borbu protiv organizovanog kriminala ukinuta je jos 2014. godine, skoro da nije ni pocela sa radom, broj ubistava koje imaju karakter mafijaskih obracuna povecao se sa 8 iz 2012. na 37 iz 2018. godine.

  8. Mafijaška država Srbija bi bio najprikladniji naziv za ovaj opšti haos u kome živimo.

  9. Moje čestitke Božu Pteleviću.!
    Jedan je ,od retkih Božo Prelevic koji ne samo da zna sve što je izrečeno..pa napisano..već je taj njegov značaj u nesakrivanju Istine, od koje se mnogi boje!!!
    Jer Isti se traže I Uvek bez propusta I greške svoje nadju!Danas ih SVI znamo!
    A to znači da negiranje ne postoji.
    I drugo….
    Da je sakrivanje teško tj nemoguće izvodljivo!

  10. Svi će biti sklonjeni u jednom danu….ali ne na sigurno jer ih niko primiti neće pošto njihov novac neće imati vrednost a oni sve ilegalno stečeno neće uspeti da pretvore u nešto što će vredeti u tom trenutku.

  11. Ovo je sve faktografski tačno. Ne treba zaključak. Pitanje je kada će reagovati međunarodna zajednica, koja poseduje potpunu Skay komunikaciju ? Kosovo je predato, ostao je Jadar…ima li još nešto ?

Ostavite komentar


Politika

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom 10

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom

Iz Zeleno-levog fronta saopštil isu da će zajedno sa kolegama iz opozicije tražiti sastanak sa kancelarom Olafom Šolcom u toku njegove posete Srbiji, kako bi mu preneli argumente protiv iskopavanja litijuma u Srbiji, ali i "razgovarali o evropskim integracijama, nedostatku vladavine prava i situaciji nakon izborne krađe koju je Vučić usavršio".

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.