SNS optužio Jankovića da želi krvoproliće

Ostavite komentar


  1. Auuuuh, plasim se da je Mali Alek pronasao jednu carobnu jednacinu kojom ce da upregne fotelju na mnogo duze nego sto iko moze i da zamisli. Toliko ce on dugo da jase da cemo na kraju i da zaboravimo da smo ikad bili nezadovoljni sto je tu gde je. To jedino moze da se spreci ako narod narodno tome stane na put, a to se desiti nece, nazalost.

  2. cuj krvoprolice!!! za SNS i Vucica nema veceg neprijatelja od opozicije, ako im je cista savest, .zasto im se prividja krvoprolice…!!!

  3. PA DOKLE ĆE OVI BESRAMNI IZVOĐAČI,RADOVA OD90,tih,PREKO UŠĆA,Terazija,,,PODRŠKE Haškim optuženicima, ,,MANIFESTOM,, Sa,,samo,,i OPET JEDNIM POGINULIM u sred BEOGRDA,Palenja,i rušenja,KAO,Prigodni,,,IZRAZ,, LJUBAVI, ZA SRBIJU,DaSE ,OPET ,RUGAJU,sopstvenom PROJEKCIJOM IOLE ZDRAVOM I NEZARAŽENOM MOZGU OVE ZEMLJE U Kojoj imaju ,,CELIH,, POLA OD 52%POKLONIKA,, Sa Svim KOLABORACIONISTIMA I ,,Posebnim političkim starletam, u svojim ONAKO,,STRUČNIM,,,.Redovima.Za ovakve,SAOPŠTIVAČE ,,JE ,,PONICILIN,, YOU TUBE,,SPOMENAR,,NAUVEK..Srbija NIJE SNS.,Kad tad ĆETE Da shvatite S Mnogo,,muke,, vam Kada nebeše Neophodne Lustracije 6 oktobra,grass a,dr,,Koštunici,DA VAS SVE,Pošalje Gde vam je odavno MESTO,Za SVE,,Zasluge,,od nezaboravnog ,,spasavanja,, do dana današnjeg.Retorika DO SADA ,,PROKLAMOVANA, KAO JEDINI MODUS OPERANDI,Sama PO SEBI Govori S KAKVIM e ,moralnim gromadama,,Ponose,,ovakvi,,pobednici,,..

  4. Izabranom predsedniku – premijeru ne treba davati nikakav znacaj, posto je na to mesto dosao na lopovski "fantomski" nacin, kradjom izbora. Nas je narod odavno govorio da "KO LAZE TAJ I KRADE", a posto je MALI ALEK do sada bezbroj puta potvrdio da je pataloski lazov i prevarant, a da sve sto je na prevarantski nacin steceno, morace kad tad da odgovara za lopovluk. SNS siledzije u najboljem radikalskom maniru zele da se sukobe sa gradjanima koji drugacije misle a uz to i protestuju na miran nacin, prosto zato sto se nalaze na takvom civilizacijskom nivou, blaze receno, od primitivnog polusveta i ne moze da se drugo ocekuje. Treba se kloniti takvog olosa i pripremati se u svakom pogledu na sledece izbore, jer ovo ne moze da dugo traje, pojesce se samo od sebe iznutra. "Krunisanje" diktatora jeste jos jedan hir, nekontrolisano razmazenog derista, koje nije sazrelo na vreme, vec to dozivljava u poznoj mladosti odnosno starosti. Jos jednom ne treba mu davati na znacaju, posto olos ostaje olos a sve sto se krivo rodi to vreme ne ispravi, pasce sam od sebe i zlobe koju nosi u sebi.

  5. Vucicu treba odati priznanje sto je prvi politicar jedne manje drzave koji je nasao metod i primenjuje odlicnu taktiku, kao odgovor na podrivanje od strane CIA-NATO-Soros-CANVAS bande.

  6. Jedna reč, koja se po meni nikako ne može priipisati SNSu, a koja se više puta ponavlja u ovom kratkom saopštenju, je DOSTOJANSTVO- DOSTOJANSTVENOST što oni sami sebi pripisuju, a ostale stranke i pojedinci koji su protiv diktature AV su nedostojanstveni. Saopštenje vrvi od neistina, da baš ne kažem laži, a najveća je ona " da lažni zaštitnik građana priprema krvoproliće na dan inauguracije AV". Da bi pisac saopštenja preuzeo na sebe ulogu istoričara Srbije da bi u iskrivljenoj slici pòtpuno pogrešno, sa nečistom namerom, prikazao ulogu DOSa …

  7. Ni Jankovic ni Radulovic nisu bili clanovi D.O.S. JA nikako ne razumem ko to u SNS u pise objave ali oni zive u proslosti i neupuceni su.Canak je bio deo DOS a i vecina preletaca koji su upravo sada u naprednoj stranci,vlast samo siri lazi i mrznju.

  8. Jankovicu pozovi svoje ljude na mir, ispostujte tudju zelju da podrze svog predsednika, kao so drugi podrzavaju vasu zelju da protestujete

  9. Izgleda se Ustav i zakoni Republike Srbije, propisi i procedure i poštuju samo kad se prijavljuje skup. Sačuvaj nas bože ovakvih dostojanstvenika!!!!.Što se tiče prevaranata, slažem se da su svi prethodni to bili ali vi ste najgori prevaranti!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.