SNS postaje opasnija, naročito kada oseća neki mogući potres: Čedomir Čupić o predstojećim izborima

Ostavite komentar


  1. Ovakav komentar može samo da napiše neko iz pakosti jer nema tog potresa koji će da smeta SNS.

  2. Професоре убаците у мању брзину,ваши пемзионери су са вама.. Али брзи сте

  3. Господине,Чупић-у ,маните се Ви политике,него уживајте у својој пензији коју имате захваљујући овдашњој власти.Вероватно сте заборавили она времена када сте пензију чекали по неколико месеци,а да није ове власти питање је да ли би уопште је уопште имали,ајд уздравље,нема предаје,живела Србија!!!

  4. Антун Чупак
    Пензија није милосрђе него резултат издвајања из плате у дугогодишњем периоду.

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Štimac: Za konačnu pobedu potreban narodni front 10

Vladimir Štimac: Za konačnu pobedu potreban narodni front

Aktivista i nekadašnji košarkaški reprezentativac Vladimir Štimac izjavio je za FoNet da je za konačnu pobedu u borbi protiv iskopavanja litijuma potrebno grupisanje, bez pitanja "da li je neko levi ili desni, da li je neko navija za Partizan ili Zvezdu", dodavši da ekološke opasnosti postaju svesni i neki iz vladajućih stranaka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.