Na predaji liste SNS za Beograd i poznati teniser, glumica, radikali… (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Nikada mi neće biti jasno zašto ljudi ostvareni u svojim branšama ulaze u politiku i kaljaju time sve što su do tada postigli?

  2. Sve uvlakač do uvlakača -da ispravim: po novosrpskom feminiziranom jeziku ovaj red treba da glasi „sve uvlakač do uvlakačice“. A gde i kome žele da se uvuku, podvuku umuljaju isl. -to narod već dobro zna.

  3. Јој ала смо се састали бећари,па ни један за Србију не мари.Само за свој џеп.

  4. Činjenica da su potpisi predati uz prisustvo poznatih ličnosti, kao što su Ana Brnabić i Iva Štrljić, pruža dodatnu vidljivost i podršku izbornom procesu.

  5. Teniser Janko Tipsarević pokazuje svoje građansko pravo da podrži političke opcije koje veruje da će doprineti boljoj budućnosti.

  6. Каква екипа, Ива- Кери Бредшоу, Жика шареница, Курсаджије, Гуровић, Типса.., далеко било.

  7. Kada pomislim da cu ove likove i dalje da gledam, smuci mi se zivot. Ova Ana ostavlja isti utisak kao Seselj, neprijatni, ogavni, zli.

  8. Sve interes do interesa.Koga briga za ideologiju,a na kraju i za budućnost zemlje.Samo konto.

  9. Botuljice sendvicarske, promasile ste portal, idite na Informerov ili Telegrafov, tamo vas cekaju rasirenih ruku.

Ostavite komentar


Politika

Viola fon Kramon: Litijum osnažuje Vučića 8

Viola fon Kramon: Litijum osnažuje Vučića

Nesumnjivo da moramo da pređemo na e-mobilnost u Evropskoj uniji, ali bih više volela drugačija rešenja nego ovaj dobitak na snazi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objavila je danas nekadašnja poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon na društvenoj mreži Iks, aludirajući na projekat eksplatacije litijuma u dolini Jadra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.