SNS: Pretnje spiskovima bolestan čin i pritisak na slobodu političkog opredeljenja

Ostavite komentar


  1. Izvinjavam se, ali gradjani mogu da se bave politikom u svoje SLOBODNO vreme! Mnogo je bolesnije to sto se mitinzi drze radnim danom ne bi li se cinovnici PRISILILI da dodju u Beograd. Tako, da je sasvim normalno da neko popise one koji napustaju posao i zatrazi da im se oduzme dnevnica. „Posebno ako je u pitanju žena, pre nego što bi donela odluku da bude deo politike, ta žena bi morala da bude spremna da joj bolesnici sa anonimnih profila na društvenim mrežama i portalima montiraju ljubavne afere i stavljaju joj prefiks lake žene“, navodi se u saopštenju SNS.“ Ostavite nas vise na miru, vi sto branite Jutku, koji se DOKAZANO maltretirao zenu. Samo posto ona nije SNS, za nju izgleda da ne vazi zastita od bolesnika i bolesnica koji je proglasavaju lakom zenom.

  2. Napraviti spiskove zapošljenih u javnim ustanovama koji sutra neće biti na svojim radnim mestima, zbog spontanog okupljanja pod pretnjom na Vučićevom mitingu. On će se posle hvaliti da je okupio više pristalica nego opozicija na istom mestu – ‘Mi smo jači, šta nam možete, vodimo sa 1:0 ‘, i tako to. Tako glupo, tako radikalski…

    1. Ako je tačna izjava člana čačanskog sns-a da ce sve institucije raditi bez problema i da gradjani nece osetiti nedostatak „kadrova“ ni na jednom mestu, šta to u stvari znači?
      Znači da su ti koji budu odsutni, koji budu na mitingu bugojanskog kim av psihopate, u stvari stranački paraziti bez kojih se može (i mora). Oni su zaposleni samo da bi bili zbrinuti, da ih svi mi placamo iz budžeta, a ne da ih placa sekta sns! Zato ti paraziti treba da dobiju otkaze, da nezavisno pravosudje pokrene postupke protiv njih i onih koji su ih (fiktivno) zaposlili i naravno, treba da vrate sve plate koje su primili, a koje očigledno nisu zaradili, uvecane za zakonsku zateznu kamatu. Stop parazitaciji. Hvala članovima sns-a koji su iskreno objasnili da vecina zaposlenih koji ce sutra na miting nepotrebni da bi sistem funkcionisao. Obavezno popisati parazite kojima treba uruciti otkaze i pokrenuti krivične postupke.
      Hvala.

  3. Političko opredeljenje iskazujete posle radnog vremena ili Subotom i Nedeljom. U toku radnog vremena nema putovanja na stranački skup.

    1. …i ne o državnom trošku tj novcem svih građana, uključujući i one koji nisu na državnim jaslama i koji nisu fanatično za vlast

  4. Da se ne bi mucili, svi javno da se prijave za njihov spisak, a kad zapisu onda neka sa njim obrisu …… ili nesto drugo hahaha

    1. Sine Nebojsa, ajd lagano na dijetu, kako bi sutra mogao da pojedes 3 sendvica !!!!

    1. Da, ali da se bavi politikom u svoje slobodno vreme. Znači posle 16 časova po podne, posle radnog vremena.

  5. Klin se klinom izbija. Slabo se Sns snalazi kada se njihove metode koriste protiv njih.

  6. da li je dovoljan bolestan cin da ljude obavezujete, odnosno,direktivom terate da idu na miting. Koliko je to je to bezobrano bolesno..Nisu ostali gradjani ove zemlje toliko glupi koliko vi smatrate, iz vukovodece strukture SNS, pametni.

    1. Mene niko ne prisiljava da idem na miting SNS u Beogradu. Ja želim da idem. A pošto sutra ne radim, mogu u svoje slobodno vreme raditi što hoću, tj ići na miting. I to mi neće niko zabraniti!

  7. Savetujem opoziciji da odredi prema broju izostanaka sa posla troskobe koju mi moremo da platimo zbog toga sto doticni nisu radili. Pored dnevnice prikaciti i doprinose. Neka opozicija upise i imena ljudi koji prisiljavaju druge da prisustvuju mitingu da bi kad prodje ovo zlo sedeli na birou do penzije. Treba snimati sve autobuse jer zbog njih nece biti moguce ici bilo gde. ZBOG TOGA NECE SNS Setati a ne zbog toga da ne ometaju saobracaj. Koje licemerje.
    Svako od nas ima pravo da kontrolise rad drzavnih organa ali banda to ne prihvata. Shvataju da je kraj pa se drze ko svinjska creva

  8. Jadan narod. Vi im pretite otkazima i smanjenjem plata, a opozicija spiskovima odsustva sa posla. Kolo sreće se okreće. Doćiće i vama kraj, a onda će proraditi spiskovi.

  9. U poslednje vreme po fb grupama vidim i takozvane „liste za odstrel“ u kojima se etiketiraju naprednjaci. Ovo nije nesto cime Srbija treba da se dici.

  10. A šta kaže predsednik?
    Prošlu nedelju ih je „u glavu prebrojao“?

    To nije bio problem ovo sutra jeste?

  11. Svako pravljenje spiskova, podseca i sluti na zlo vreme fasizma i etiketiranja, sanim tim poziva na nasilje istih.

    1. Bas kao i pozivanje SNS legije telefonom pred izbore i pretnje za kapilarne glasove, te pod prisilom teranje gradjana Srbije da prisustvuju sns mitinzima. Malo ti je „Ana“ tog fasizma koji tvoja stranka pravi?

  12. jel radni dan? Zasto se ne bi evidentiralo ko bez valjanog zakonskog razloga nije na poslu? I obavezna evidenciha svih autobusa koji prevoze ove sendvicare…da kad tad odgovaraju.

  13. Cujem da ce pevati Bora Corba. Nadam se da ce im otpevati „Pogledaj dom svoj Andjele“. Da se podsetimo:
    „Pogledaj dom svoj, andjele
    I skini paucinu s ociju
    Videces prizore potresne
    Videces nesrecne i bolesne
    Videces cemer, smrt i jad

    Pogledaj stado, andjele
    Sve samo bogalji i prosjaci
    Slepi tumaraju u gomili
    Svima su kicmu polomili
    Od tebe ocekuju spas

    Pogledaj bagru, andjele
    Njihova dusa je prokleta
    Svima su stavili amove
    Sebi sagradili hramove (Toma, Bata…)
    Ruke im ogrezle u krv

    Andjele, andjele, andjele
    Ruke im ogrezle u krv

    Podigni mac svoj, andjele
    Seti se krstaskih ratova
    Seti se preklanih vratova
    Kad dodjes bogu na istinu
    Nek’ ti u dusi vlada mir

    Uslisi molitve, andjele
    Dabogda pocrkali dusmani
    Pa budi andjeo osvete
    Neka na svojoj kozi osete
    Sta znaci beda, strah, i bol

    Andjele, andjele, andjele
    Sta znaci beda, strah, i bol

    Pogledaj dom svoj, andjele
    I skini paucinu s ociju
    Videces prizore potresne
    Videces nesrecne i bolesne
    Videces cemer, smrt i jad

    Andjele, andjele, andjele
    Videces cemer, smrt i jad“

  14. Vi ste nasilni bolesnici…bahati i glupi olosi kakav svet nije video…trosite patr na svoje komplekse dok narod gladuje…bagro bolesna

  15. juče svog poznanika, naprednjaka da li će ići na ovaj karneval, a on mi kaže, da ga jesu zvali, ali da nema nameru da ide, jer će ponovo da sluša već sto puta izgovoreno. Počeo je da se izaziva gadjenje i kod svojih članova. Čuj njih, podrška AV. Nego, sada mi nešto pade na pamet, da li se diktator izvinio makronu, zbog bljuvotine njegovog blatoinformera. Izvinio se onom svom Orbanu. Orban, Gruevski, Djukanović, AV copy paste.Jedan je zbrisao kod svog brata. koji je sledeći?

  16. niko njima ne brani da idu na miting ali neka uzmu neplaćeno ili godišnji pa neka idu. kao da nije dosta što od mog poreza plaćaju bus, sendvič, sok i dnevnice za te „mitingaše“ samo još treba da mu plaćam i platu za posao koji tog dana neće raditi. Podrška za spiskove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.