SNS preuzela odgovornost za put Srbije ka EU

* Svako članstvo u EPP donosi nove saveznike i prijatelje na evropskom putu, ističe Franc Bogovič
TRAGOM: Reagovanja u EP o prijemu naprednjaka u Evropsku narodnu partiju

Ostavite komentar


  1. Kakva EU samo novi uslovi i sve gradjanima po dzepu narod sve siromasniji….Treba raspustiti ministarstvo za evropske integracije i novac podeliti socialno ugrozenima i desci bez roditelja ..!!!!

  2. Kad Ex Glavna Urednica ,,Velike Srbije,, preuzima,,vođstvo za ,,budućnost Srbije, sa Nezavoravnim AMANETETIMA,koji su i danas Ogloljeni u Parlamentu, naročito sa,,mentorom ,,Im, ČEMU LI SE NADA,,BIRAČKO TELO,,S,,CELIH,,1,7, MILIONA ,,GLASAČA, OD ,,SAMO 7,5 KOJI nisu,,mogli da se ubede da Se ove,,proevropske,,pristaše,,otvoreno zauzimaju Za indokineske i sev Korejske,,,statute,, dok se Srbiji se načelu Parlamenta,,slučajno,, nalazi i jedna u Eu podctrana i zabelažena ,,tema,,s brojem 5, i s nezaboravnim ,,ličnim amanetom ,,u rodnom joj N,Sadu. U zemlji seljaka na Balkan iz zemlje ,,rastu samo ovde,,Posađena semena,i TO od onih koji u Životu ništa osim olovke I mikrofona im parlamentarnog neuzimaše u ,,ručice,Im,,patriJotske,. još dok behu,,ČUVENA TRIJADA,, SRS ,SPS I JUL .SVE SE,,MENJA OSIM,,KAMENJA SAMO SE SADA NAZIVAJU,,KAMENJE TEMELJACA,,S ,,FAZAMA, ,DOK SE NOVI ,,FARAONI,,NEZASITE.NISU,GLAVNI,,OD 90,TIH do ,,legalističkih, PA SU DEBELO,,OGLADNELI,a imaju i mnogo ponuđenih,,menija,, od,,kooperanta,,iz ,,otadžbinske kuhinje,,.uz koju su ODRASLI,,.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.