SNS proglasila pobedu na lokalnim izborima u Medveđi sa 63 odsto glasova

Ostavite komentar


  1. Ako niko nije pregažen sa džipom, izbori su prošli u fer i korektnoj atmosferi.

  2. Ovo je zaista lep rezultat i velika podrška Aleksadra Vučića.Srbija danas ima predsednika koji voli svoj narod i državu.

  3. Znači bojkot uspeo?Gradjani bojkotovali,bojkot.Bravo za SzS…samo nastavite tako za dobro Srbije.

    1. Jeste li procitali koliko je ljudi izbrisano iz birackog spiska? Pravo glasa na ovim izborima imali su oko 6600 gradjana a na proslim 5000 vise dakle izbrisano oko 5000! Kolika je to prava izlaznost?

  4. Glasalo se za Srpsku Desnicu?
    Necija cerka je ubila rascerecila i opljackala neciju majku i TO je izaslo na izbore?
    E pa cetitam Srbi. Dostojni jeste marksistickih ubica i lopova.

    1. A ti se kao čudiš. Pokušaj da nađeš bilo kog od „viđenijih političara“ iz vlasti ili opozicije da nije bio član Brozove bande ili da nije pedigrirani potomak Brozovih bandita

      Oni koji su se zaklinjali Titu i partiji su naši najistakutiji političari sudije tužioci fiskalni savet kao „najstariji i najiskusniji“

      Naravno to narod ne može da primeti sve dok zbog siromaštva ne dođe u kontakt sa „našim demokratskim uređenjem“ i shvati da isti oni koji su radili protiv Srpskog naroda za Broza to i dalje rade na isti način

  5. Bez opozicije , dobili 63 % ?????!!! Pobedili, a sa druge strane nije bilo nikoga !!!! Valjda se to zove demokratija po vučiću???

  6. Fijasko SNS. Izlaznost ista kao na proslim izborima a biracki spisak umanjen za 4000 ljudi. To znaci da izlaynost nije veca od 35%.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.