SNS slavi slavu: I vera i tradicija i politika (FOTO) 1Foto FoNet Milica Vučković

Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je danas svoju krsnu slavu – Svetu Petku, a domaćica ovogodišnjeg okupljanja, ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević, poručila je da je SNS veliki tim i porodica, koja će Srbiju voditi putem mira, napretka, stabilnosti i prosperiteta.

Predsednik Vlade Srbije i šef SNS Milos Vučević, osnivač stranke Tomislav Nikolić, predsednik SPS Ivica Dačić, ambasador Kine Li Ming, ministri u Vladi Srbije prisustvovali su u sedištu stranke lomljenju slavskog kolača, ali je sa slave izostao predsednik Srbije i donedavni predsednik SNS Aleksandar Vučić.

Žarić Kovačević čestitala je svim građanima Srbije, koji slave Svetu Petku, sa željama da je provedu i miru, zdravlju i blagostanju.

Ona je istakla kako se SNS okupila da pokaže da „u srcu nosi veru i tradiciju“ i da su to vrednosti kojima se vodi u političkom delovanju.

Najbrojnija smo i nasjanžnija organizacija u Srbiji, zbog čega SNS ima veliku odgovornost i stane pred građane koji su joj dali legitimitet za obavljanje najvažnijih poslova, rekla je Žarić Kovačević.

Ona je poručila kako stranka treba više da radi, da bude bliža građanima i da čuje njihove ideje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari