SNS tvrdi da je Stanojević prebio naprednjačkog odbornika u Knjaževcu

Ostavite komentar


  1. Lepo je da SNS traži od nadležnih organa da što pre rasvetle jučerašnji događaj u Knjaževcu u kome je predsednik Opštine Knjaževac pretukao jednog odbornika. Niko od nadležnih se još ne oglašava što se i posle 96 dana ne zna ko je sedeo za volanom vozila koje je prekomernom brzinom usmrtilo ženu (iz knjaževačkog sela Debelica) na naplatnoj rampi Doljevac i da li su tada Z. Babić i drugi saputnici bili u alkoholisanom stanju?.

  2. Zar je moguće da ne možete ništa originalno da smislite sem „fašista, lopova i patoloških lažova“? Šta vidite kada se svako jutro pogledate u ogledalo? Kako vas nije sramota. Pa dokazani lopovi vam u redovima, svi lažete redom svakoga dana na čelu sa vođom koji prednjači. Vaš način vladanja više liči na fašističke metode nego na „zlatno doba“. Normalno je da kada se brod ljulja, pacovi budu uznemireni. Jasno vam je da kada vam stranci puste vođu niz vodu, za vas nema mesta u normalnom, kulturnom i uređenom društvu. Zato ćete kao i svi zlotvori braniti lične interese do kraja. Nikada od vas ljudi.

  3. Izgleda da je odbornik licem udario u pesnicu i leđima u cipelu. Ludilo…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.