SNS ubacuje nasilnike kako bi obesmislio pobunu (VIDEO)

Sagovornici Danasa o anarhičnosti protesta i pokušajima njegovog preuzimanja

Ostavite komentar


  1. Izvinite, a koju pobunu? Pa nije vas 2-3 hiljade cela Srbija, ajde neka je u svakom gradu gde ste se bunili bilo po 10 hiljada,( što i sami znate da nije) koliko vas pobunjenika ima? 40-ak hiljada, a šta je sa ostalim gradjanima koji su protiv te vaše pobune? Zato stevi bojkotovali izbore, i nemojnda se pravite blesavi, a možda se i ne pravite…

  2. sam bog zna koliko li je UDBA ubacila mladih radikalki u ceo nevladin sektor pozdrav od Ane B

    1. UDBA JE SRPSKA NEVLADIN SEKTOR SU INSTITUCIJE KOJE SU PLACENE OD STRANOG FAKTORA SRPKINJO A MOZDA I NISI

  3. Ako se SEDECI PROTEST nastavi, parapolicijski agenti-provokatori pod kapuljacama ostaju bez posla.

    1. Tome možeš da se nadaš tek za 4 godine… i to ako pobedite na izborima, a u medjuvremenu se opet ne pbijete medju sobom.

      1. A sto ste vi dosli na ovaj sajt za vas je vise kurir, alo, trece oko i sl.

  4. Ne gresite dusu, ljudi. Ne paranoisite. Nigde u svetu se ratoborni demonstranti ne nazivaju policijskim agentima. Uzrok paranoje je i neinformisanost odnosno neznanje kao i potreba da se iskaze sopstvena bitnost. Pera sa Novog Beograda je otkrio zaveru! Na prvu liniju i videcete ko pruza otpor – mladi ocajnici, a ko tuce narod – policija i SNS aktivisti. Prosto. Pustite lidere i pseudoanaliticare. Njih vode sujeta i strah kao i ovo napred receno.

    1. Nije tacno. Navijaci kojima je svasta oprosteno plus DB elementi rade svoj posao.

  5. „Nužno je i da se napravi nekakva organizacija od ljudi koji imaju iskustva u vođenju protesta, da preuzmu stvar u svoje ruke i jasno identifikuju i izoluju nasilne elemente režima“…
    To je kljucno.

  6. Potomci Dbovaca Markovici,LukaciJokici i Ulemeci opet sikaniraju gradjane!!

  7. „SNS ubacuje nasilnike kako bi obesmislio pobunu“
    – A policija je sa tim upoznata ranije pa zato nasilnike ne dira (jer ne sme) nego mlati obicne gradjane … Bedno ali ocekivano…

  8. Je li vi nas u zdrav mozak.Srdjam Nogo Vucicev covek.Veci je pn opozicionar nego celi SZS.

  9. Zašto na zapaljenim policijskim automobilima nije bilo registarskih tablica,ko ih je doneo(dovukao) i zapalio?

  10. Sve ove gore navedene teorije padaju u vodu , oni nisu ocekivali ovako nesto , kakvi ubaceni elementi, nego su i smai shvatili da su prekrdasili pa onda ubaceni elementi , treba slusati sta prica onaj Bilbija iz Politike , to je novinar , realan pre svega , vidi se posten covek.

  11. Vrhovni prevarant! svaom iole mislećem čoveku je sasvim dovoljno da shvati o kome je reč i kakvog čoceka imamo na vrhu države. Dodao bih još nešto, ali sumnjam da bi mi to objavili, ali vrmem će pokazati da nije samo vrhovni prevarant, nego i to još nešto što spada u domen specijalističke lekarske parkse…

  12. @Vlasta: Ne verujem da si soooban za to da ideš 1 na 1, već iz zasede sa još desetak saboraca. Što se tiče SČ zna se njeno pisanje, što gore piše o Srbiji, to bolje za nju i njen džep.

Ostavite komentar


Politika

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine 10

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine

Albanski premijer Edi Rama rekao je na 79. zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku da je Kosovo neodvojivi deo međunarodne stvarnosti. On je poručio da ruska agresija na Ukrajinu treba da služi kao zvono za uzbunu, ali da ne bi trebalo praviti paralele sa Kosovom, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.