SNS već 10 godina obustavlja ulazak Srbije u EU: SSP Kragujevac u akciji „Pravac Evropa”

Ostavite komentar


  1. Nažalost, EU i SAD su se u paničnom strahu od uticaja Rusije na Srbiju, vezali za najvećeg prevaranta i kameleona u istoriji Srbije. I taj će im pobeći u Rusiju, ostavljajući Balkan u haosu.

  2. Zahvaljujuci SNS-u, SPS-u, Aleksandru Vucicu i ekspertu za Engleski jezik Ivici Dacicu Srbija je na dnu u svemu .Bicemo jos gori ako se nesto drasticno ne desi i ovi zgubidani ne padnu sa vlasti.

  3. Gospodo SSP-a nekadašnji DS, bili ste na vlasti 12godina što ne uvedoste Srbiju u EU. Da vas podsetim vaš premijer Živković tada reče Srbija u EU najkasnije do 2008godine, pa šta bi od tog obećanja, recite građanima, pošto kažete da vam veruju i da imate većinu u biračkom telu

  4. @Palilulac, nešto se ne sećam dasi tako govorio o Dačiću kadaje bio u koaliciji sa tvojim demokratama, baš nešto čudno za jednog borca za demokratiju.

  5. Rudar 30 !!!!Ja se ne secam da je bio u koaliciji ,sto pokazuje koliko mi je Ivica Dacic bio bitan.

  6. Pa EU sa intelektualcima Srbije (zagovornicima belih listića) su doveli na vlast SNS 2012, narod je glasao kako je htela i tezila EU i intelektualci Srbije tog vremena.

  7. A ko drzi ostale „kandidate“ od ulaska za poslednjih 10 godina? Poslednja koja je „usla“ he Hrvatska u julu 2013. Od tada je Vucic sa SNS preuzeo kontrolu nad Srbijom, Makedonijom, Crnom Gorom, Bih, Turskom… Znate, za svaku organizaciju koja se bavi izvestavanjem u medijima vrlo je vazan KREDIBILITET. Sa ovakvim clancima to sigurno necete dobiti nego cete ga izgubiti. Ako vam je ista od toga ostalo da bi moglo da se izgubi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.