SNS želi da upravlja Srbijagasom

Ruska ambasada odbacila tvrdnje da se meša u izbor nove vlade u Srbiji

Ostavite komentar


    1. Nece I ne dao Bog da budu Kruzevic ili Milos Tomic Direktor Carina
      Oni su gori I od Bajatovica
      Mafija…
      Tomic da odgovara zasto je Srbija izgubila vecinski udeo u Jugorosgasu

  1. Samo im je bitna podela plena kao grabljivci.Niko se ne bori da bude neki direktor Doma Zdravlja,ili neke socijalne ustanove,nego samo tamo gde ima para.

    1. O kakvom partijskom upravljanju se govori? Zar nije rečeno da će se direktori birati na konkursu? Od jednopartijskog sistema, kroz višestranački sistem, došli smo ponovo do jednopartijski!!! Bravo za naše političare koji su na vlasti bili u periodu od devedesete!!!

    2. Sve državne firme gubitaši ili na državnom respiratoru a tuča nevidjena ko će da rukovodi. Da mi je znati zašto….

      1. Vladimire, da budemo precizniji,taj državni respirator plaćaju svi gradjani Srbije.Na ćelu partijski kadrovi,neefikasnost,visoke plate,veliki broj zaposlenih,nema reformi.Nekvalifikovani radnik u EPS-u, ima 20%veću platu od profesora, a prosek plata u EPS-u je preko 100 hiljada, a posluju za gubitkom.Nema političke volje da se bilo šta promeni, samo tuča za pozicije, otimanje i pljačku gradjana.Sve je uradjeno da se normalnim i pametnim ljudima politika ogadi, oni se sklanjaju ili beže iz ove zemlje.

        1. SPSu je ovo idealna sansa da se odvoji od SNSa, pusti ih do sledecih izbora i bude prava opozicija…. ja verujem da bi na sledecim izborima srusili SNS i preokrenuli sve u svoju korist

      1. …ma nije…Dugacki se uozbiljio, i gle njega sa maskom na licu…Valjda da mu ambasador ne procita osmehe…?

        1. Bajatovicu je malo sto ima u Opštini Vrbas u vlasništvu oko 1.000 he zemlje zaradio od plate

  2. Kinezima ste dali zlato, rusima cenu gasa da ljude boli glava, arapima obalu Save, i sve to džabe, ima li još nešto, ima ali više nije ništa bitno, ponor.

    1. Nije dzabe, svi su platili gazdi harac. Drzava nije dobila nista ali su se ruski poltroni obogatili.

    2. Dat je americi Sartid za 1 dolar i gomila preduzeća evropskim firmama za bagatelu.

    1. Niko se ne pita zašto je tako!
      Od kad su se rodili, komunističkim roditeljima za njih je bilo predodređeno biti „nabolji sinovi – avangarda vaših naroda i narodnosti“!
      Još uvek važi krilatica, nije važno šta ima od pramtičnog znanja i spretnost, osim laži i lopovluka, kojim ih pelcovaše komunisti! Važno je da je iz njihovih redova/nazovi stranaka, koje su osnovali komunistički kadrovi! U svim strankama koje su u Srbiji na političkoj sceni, nijedna nije bez bivših komunista i njihovih članova, u većini izvršnih odbora stranaka! Oni drže praktično svu vlast u Srbiji! „Sve je isto u mom kraju, samo mene nema više! Vlast! Vlast je slatka, k’o krv“! Nek’ pocrka sve srpsko, vlast iz ruku ne damo!

      1. Komunista definitivno nema na vlasti od 1988-9.g. Oni su silazili sa scene i decenijama pre toga, zalazeći u nešto što su zvali socijalizmom, a u stvari je bio haos maskiran svakojakim nijansama crvene boje. Oni koji su se posle toga nazvali socijalistima su samo loši ljudi, koji su se oportunistički uvlačili gde god je trebalo, samo da bi bili u vlasti. Tada je nastupilo doba „demokratije“, još goreg liberalno-kapitalističkog haosa, u kome su došli do izražaja još gori ljudi… U fazi smo savremene prvobitne akumulacije kapitala i nikako da je prevaziđemo, jer lešinari uvek imaju šta da glođu, krijući se iza svakakvih šarenih laža za raju… Sve ovo dosta liči na situaciju od pred 2. svetski rat…

    1. Ko jos veruje rusima. Pa onaj njihov pijani ambasador je drzao mitinge sa Tomom po Srbiji u predizbornoj kampanji 2012. Sigorno da sada traze da AV slusa sta oni traze, da montiraju ove ruske spijune iz SPS u Vladu. Nisu rusi dzabe drzali Miru i kompaniju u Rusiji, stitili je od vlasti koju su oni sastavili.

  3. Očigledno Vučićevom „Malom bati“ smeta da neko drugi upravlja Srbijagasom i mlati pare a ne neko iz porodice Vučić. Najverovatnije je to u pitanju, i to će nastojati da reše. Po njima, Bajatović se već „ubajatio“ na tom radnom mestu, Srbijagas je pljačkao građane Srbije bez da su esenesovci imali od te pljačke nekui direktnu korist. Sada bi i oni da preko mesta direktora namire svoje potrebe. Jasno kao vedar dan! Ubeđen sam da će tako i biti. Jer Dačić i njegovi i nisu toliko bliski Putinu da bi se on borio za njih da budu deo Vučićeve diktatorske vlade, a, po pisanju zapadne štampe, i Putin voli pare. Pa kada je Vučić mogao da narodne pare tutka Klintonki, zašto ne bi i Putinu?

    1. SNS želi kontrolu nad svim državnim resursima. Veliki novac je u pitanju ali i veliko polje za zapošljavanje partijskih poslušnika i VDV-ovaca. Gospodin inženjer u penziji je u pravu, dođe li Kružević ili Tomić u Srbijagas grejaće se raja na kukuruzovinu. To su beskrupulozni likovi. Za njih je Bajatović oličenje ljudskosti i poštenja. Gde ova ekipa prođe tu trava ne raste godinama. Znam šta pišem.

      1. @ Petar, Skupština Srbije za vreme Koštunice donela je Zakon kolika će plata biti u“Srbija gasu“ misleći da će oni večno biti na vlasti. Zašto to nije Skupština nikad nije promenila? Zato što svi misle da će jednog dana i sami zauzeti to mesto. Što se tiče Bajatovića, to je čovek sa dva fakulteta. Svoju veliku platu i ne prima od strane“Srbija gasa već jeepoklanja „Tiršovoj “ i i nekim drugim bolnicama i to niko neće da napiše . Ovo se može proveriti veoma lako. Oni koji hoće to promenuti moraju prvo doneti novi Zakon u Skupštini. Ne može niko sam sebi ukinuti , smanjiti ili povećati platu. Bajatović, i ako ga mnogi pljuju ne znajući pravu istinu, je redak i human čovek. Jedinu manu ima što voli prebrze vožnje. Sećam se da je zbog nekog kvoruma morao doći sa odmora ( i platio usput zbog prebrze vožnje nekoliko kazni) pravo na zaseganje Skupštine došao u kratkim pantalonama i zbog kvoruma glasali su da mu „progledaju kroz prste“. To je prava istina o liku Dušana Bajatović.

  4. Ovo je već viđeno – onomad. DOS-ovci su posle 5.oktobra isto tako mislili, a onda su im Rusi rekli da pričaju samo sa Mirkom Marjanovićem ili nema gasa. A pohlepno-bahata bratija bi da sve strpa u svoje džepove, ali neće da može bez Koferčeta. Nego, mene interesuje zašto je benzin poskupeo za 10 dinara u poslednjih mesec dana?

    1. Teška li pitanja! Odgovor znate; Zbog mita i korupcije! Zbog kupovine glasača sa 100 €, zbog tog što će poskupljenje energenata povući, poskupljenje svih ostalih proizvoda i % porez na dodanu vrednost istih će kumulativno biti veoma značajan! Tim poskupljenjima će državljanima ponovo nazad uzeti tih 100€, plus veliku dodatnu plačku i onako siromašnih državljana, osim tajkuna i onih u vlasti oko vlasti Srbije!

    2. Ziva istina. Sloba kad je izgubio izbore, Rusi su prvo zavrnuli gas, u sred grejne sezone. I umesto da se ratosiljamo bede i preorjentisemo na neke druge snabdevace, Kostunica nas jos vise uvali u energetsku zavistnost od njih. Sada ni jedna vlada ne moze biti formirana bez njihovog odobrenja.

  5. Sta ce nam izbori ako u vlast ulaze I oni koji su izgubili. Bilo ko sem sns da udje u vlast znaci da nju nije formirala Srbija vec neko sa strane. A ako je 80 %gladova malo sa formiraju vlast na svim nivoima,sns treba raspustiti I ici na nove izbore!

  6. A kao da do sada nije, a Bajtovic iz stranke u stranku kako vetar duva. Podrzi jedne i ostani jednom pri tome

  7. Nece da valja ekonomija ide na dole cup nije vise pun nema para za sve.Morace slabiji da se sklone ili da budu sklonjeni.

  8. Naravno ! Porasli su apetiti svima. Od malog Rasima koji trguje oruzjem pa do ovih koje smo trebali da obrisemo 5 oktobra.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.