SNS:Janković, Jeremić, Obradović i Radulović bitange

Ostavite komentar


  1. Dokle smo došli da SNS u saopštenju punom uvreda najniže vrste opozicionih kandidata ( ne svih već samo onih od kojih im, tj. njihovom predsedničkom kandidatu AV, preti najveća opasnost na predsedničkim izborima), iznose da će se zalagati za fer i poštenu kampanju. Ovo njihovo saopštenje govori za kakvu kampanju se SNS zalaže…

  2. ahahahah, malo da se nasmejem danas. Sta sve rade. Zar ne vide da samo spustaju sebe, ovakvim lazima, da padaju u ocima naroda.

  3. Valjda je već svima jasno iz saopštenja SNS tj. rečnika koji je korišćen, da je ta partija poslednja koja bi mogla da se bori za pristojnu i modernu Srbiju.

  4. A kako stručnjaci iz sns nazivaju ljude u svojim redovima koji vređaju i ponižavaju žene, bahato se odnose prema novinarima, daju lažna obećanja narodu, otimaju od ionako bednih penzija i plata, uznemiravaju ljude telefonom i pitaju ih za koga će glasati, u sred noći bez rešenja ruše objekte, a kada se narod pobuni, oni ga vezuju i tuku. Bitanga je preblaga reč za ovakve osobe.

  5. Secamo li se dana kada je Obradovic stampao upustvo kako trebaju da se ponasaju zene i sl, kada je sirio strah po ulicama i unistavao slobode. Bar je deo ovog teksta tacan sto se mene tice

  6. A ZASTO ME TO NE CUDI!?
    Jednostavno je ONI nemaju ideje, ONI nemaju ptogram, ONI ne zele nista dobro srbiji vec iskljucivo sebi, oni su spremni na sve kako bi se dokopali fotelja i mogucnosti da jos malo unistavaju Srbiju. NJIMA nikada vise netreba dati priliku da se bogate na racun gradjana srbije.

    Kod mene u kraju se kaze HVATA NA GALAMU, sto ce reci kad neko nema argumenata i nije u temi o kojoj se prica ili raspravlja onda on krene da bulazni sve i svasta u nadi da ce da zbuni ostale. To su otrcani stosevi i ne pale vise ni kod male dece. Ovo sto se u srbiji naziva BIVSI DOS ili ZUTA PATKA KOALICIJA nije nista drugo do SKUP (stranka korumpiranih unezverenih pajaca) najvecih ljudskih i moralnih nakaza.

  7. Samo saopstenje govori bolje nego ista.Takvo mogu napisati samo naprednjacki "doktori““ i "elita".Tugo je to, pregolema i za njih i za Srbiju.

  8. Delibase SNSa bas cackaju mecku…!!!Posle ce za izazivanje haosa biti krivi oni drugi?A SNSovci ce se skrivati iza institucija sistema koji su negovali poslednjih 25 godina…Naraslo dete,ali u bitangu i hohstaplera??!!

  9. Umesto da tacno navedu "lazi i uvreda" Jankovica, Obradovica, Radulovica i Jeremica koje su izrekli na racun AV, SNSovci predsednicke kandidate nazivaju BITANGAMA. Na taj nacin samo dokazuju da je Vojislav Seselj bio u pravu kada je generalnog sekretara SRS /14 godina bio na toj funkciji/, AV po povratku iz Haga, nazvao MANIPULATOROM kakvih je malo i u Evropi. Rezultat petogodisnje vladavine AV je zivotni standard gradjana Srbije.

  10. Mimi metalac: Da se slučajno neće boriti za modernu Srbiju , lažni zaštitnik građađana ili onaj koji je u prolazu kroz Srbiju koji će odmah po završetku izbora dići sidro i sa svojom dragom zapucati pravo u Ameriku.

  11. Srdjan: Narod je napravio grešku kada je poverovao da će ih DOS izvući iz bede i više takvu grešku više nikada neće napraviti.

  12. A zašto je zaobiđen Beli Preletačević? Realno, on se najviše sprda sa unapređenim šešeljoidima I Pametnim Velikim Vođom. Da li moguće da to nisu razumeli, kao I ono sa tri šestice?

  13. Dokle vise obostranog vredjanja! Dajte malo kulture dajete primer kako ne treba da se ponasa covek!

  14. Ako pročitate komentar koji je potpisao SASA, videće te da se nepismenost najradije druži sa nekulturom! Bahatosti i primitivizmu sadašnje vlasti ton daje AV, priprosti i loše vaspitan političar, tipičan predstavnik Vojine škole.

  15. Sad smo bar saznali da je SNS zenskog roda, jer se kaze SNS je saopstila. Dajte bre kad vec imate tako genijalne misli, potpisite se imenom i prezimenom. Taj i taj iz SNS je saopstio to i to ili bar neko telo SNS je saopstilo to i to. Od ovog SNS je rekla ovo ili ono mi se kenja. Dokle bre sa tim idiotskim saopstenjima?

  16. Veceg olosa i bitangi na jednoj gomili u zivotu nisam vise video od "gomile" u SNS-u i onih koji ih podrzavaju !

  17. Jovanov, ti li si? SNS je sramotna interesna organizacija koja je slika mentalnog sklopa svog ptedsednika stranke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.