SNV: Vučiću, čiji su Srpska lista i Milan Radoičić?

Ostavite komentar


  1. Koji ste bre vi ? Jaksic, Rada Trajkovic i slicni koji nama Srbima ne smeju pred oci da izadju…ko ste vi da ista trazite kad nece da vam daju ni salu za sastanak u Domu kulture…vi nikoga ne predstavljate sem sebe i Kurtijevu politiku da Srbi treba da se dogovore sa siptarima da je Kosovo drzava i jedina vlast Kurti…nece da moze

  2. Kako mogu bezbednosne službe Srbije da budu odgovorne za nasilje koje Kurti sprovodi nad Srbima na KiM, kad na to date odgovor onda vam svaka čast.

  3. NIKO i to je ono sto ja licno ne razumem „ne pita moju komsinicu baba Radu“ kako ona vidi sva ova desavanja poslednjih dana i kuda to vodi ?
    A ta moja komsinica „baba Rada“ verovali ili ne „nikada do sada nije omanula u svojim slutnjama“ i svaki put su se te „njojzine slutnje obistinile“ !
    Moja komsinica „baba Rada“ govori „duze od Vucica“ da ce se ovako nesto desiti sa jednom „malom razlikom u odnosu na Vuciceve slutnje“ da ce se to dogoditi „zbog terora Aljbina Kurtija nad Srbima na Kosovu“, koji vise taj „pritisak nece moci da istrpe“, moja komsinica „baba Rada“ je od samog pocetka „svoje slutnje zasnivala na cinjenicama“ da ce Vucic koji je „potucen do kolena na politickom planu“ u pregovorima sa tzv. Pristinom, koji i pored toga sto je vise puta do sada „zalagao sudbinu Srba sa Kosova“ gurajuci ih u sukobe sa „organima samouprave iz tzv. Pristine“ primoravajuci ih da „ne voze ili da krijuci i ograniceno“ voze automobile sa „nelegalnim registarskim tablicama“ koje je izdavala Srbija za mesta na Kosovu „cime je Vucic cuvao suverenitet Srbije na teritoriji juzne srpske pokrajine“ pa onda „prestao da cuva“ prihvativsi „predlog Aljbina Kurtija“ da Srbija vise „ne brani svoj suverenitet tako sto ce i dalje izdavati takve tablice“ a to sto su Srbi godinama „ziveli u strahu“ da im „organi privremenih institucija samouprave iz tzv. Pristine“, to „nikem nista“, to ce im se „uracunati u staz“ kao „braniocima Vuciceve zajebancije sa „privremenim institucijama samouprave u tzv. Pristini“, pa „postavljanje Srba na barikadama“ da mu „ojacaju njegovu pregovaracku poziciju“ u njegovim „zajebancijama sa tzv. Pristinom“ i td. i td. sta je drugo Vucicu kaze moja komsinica „baba Rada“ posle SVIH TIH NEUSPEHA preostalo nego da „pokusa ovakvim tragicnim dogadjajima“ da „uveri Srbe da je on uz svoj narod na severu Kosova i da ce ih zastititi“ AKO USPEJU DA POBEGNU za Srbiju kao ovaj njegov „Adem Jasari“ a oni „koji su jos ostali dole da zive“ NEKA mu i dalje veruju da je „njihov otpor“ prema „privremenim institucijama samouprave iz tzv. Pristine“ od „izuzetnog znacaja za njegove zajebancije u tzv. dijalogu u Briselu“ iz kojeg je za njih uvek do sada „izvlacio sve manje i manje“, nema policajaca srpske nacionalnosti u policiji tzv. Kosova „njih je povukao da nebi neko od njih slucajno stradao od eksploziva na barikadama kod Banjske“, nema gradonacelnika Srba, nema sudstva nema, nema ,nema NISTA, nema vise ni „slamcice za koju bi se ti jadni davljenici dole uhvatili“ a on ih i dalje „CUVA I BRANI“ ?
    I sta je tim jadnim Srbima dole vise preostalo „ili da dignu ruku na sebe“ ili na „organe privremenih institucija samouprave iz tzv. Pristine“ ?

  4. Г-дин Радоичић би требао бити српски борац у триатлону (такмичар у пливању, бициклизму и трчању) јер је успешно побегао косовским полицајцима са попришта оружаних сукоба…

  5. Bucko Razmisljam
    30. septembra 2023. u 18.25)
    Šteta da su te bannali svugde! Ti si glas razuma, koji je u Srbiji veoma redak!:)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.