Socijalisti (ne)će biti opozicija

Šta će biti sa vladajućom koalicijom nakon što su dovedeni u vezu pojedini antivladini demonstranti sa vrhom SPS

Ostavite komentar


  1. Sprdnja,kao i uvek SPS će biti deo vlasti.Ovo je sama šarada i utvrđivanje pazara.

  2. Socijalisti mogu da biraju – ili u opoziciju pa da eventualno prežive ako budu radili kako treba ili u radikalsku vladu pa da nakon sledećih izbora nestanu kao što su na ovim nestali Šešeljevi radikali. Vrh stranke se potpuno otuđio od članstva, zatvorili su se u svoje beneficije i lopovska muljanja i to je došlo na naplatu. Srbija će biti bolje mesto za život kada se Dačić, Obradović, Ružić, Đukić Dejanović više ne budu bavili politikom a ako Dačić i drugari misli da su glasačima nezamenljivi neka pogledaju kako je prošla tzv. demokratska opozicija, dojučerašnje pristalice ih šikaniraju i pljuju.
    Uostalom Dačić uvek može da se izljubi i izmiri sa Tadićem pa da zajedno formiraju vlast nakon nekih budućih nemira jer se ovo samo tako može završiti.

  3. Ljudi! To moguće pro-forma razdvajanje, neće imati nikakve veze sa našim životima! Kao da smo zaboravili da su socijalisti bili (i ostali) glavni rušitelji svega, a da su im radikali u tome samo pomagali! Sada ovi drugi mogu nadmoćno da dovrše započeto. Ako im dopustimo, naravno!!! Jer, što se tiče stanja u zemlji, ni jedni ni drugi ne bi smeli ni da pređu preko skupštinskog praga.

  4. Kako ce Vucic da pravi koaliciju sa onima za koje javno tvrdi da su lopovi? Ako napravi sa njima koaliciju to ce naneti stetu SNSu i Vucicu po principu „S’kim si onakav si“. Da li to znaci da bi Vucic zmurio na to, kao i do sada , da nisu predstavnici SPSa ucestvovali u protestima.?

  5. Mislim da je SPS figura koju pokrece ruska ruka na ovoj nasoj tabli zvanoj Srbija, ako dozvoljavate da se izrazim ovako sahovski. Vucic je figura na koju sve strane imaju uticaj, izmedju ostalih i Vladimir, tako da bi i za mene bilo iznenadjenje da se ne nadju u novoj vladi. To nije nemoguce, ali bi znacilo jedno novo poglavlje. Poglavlje u kome bi Vucic imao ruski uticaj protiv sebe… No, videcemo

  6. Osvestise i počni da normalno tazmišljaš. Dačić u najveći si krivac za stanje srbije. Prodao si se av.

  7. Ne treba biti naivan;SPS će biti u Vladi,a Bajatović direktor Srbija gasa po volji i naređenju Putina. P.S.iz koje je stranke i koju funkciju obavlja otac Srđana Noga i zašto i on nije smenjen,a Srđan u zatvoru(da li se pita ruski ambasador?)?

  8. Spa ce sigurno biti deo vlade.Ovo sve je predstava.Vucic drzi dacicev dosije u fioci,ucenjuje sve zivo.

  9. Ne zna se sta je teze,prekinuti “ bratstvo po zlocinu“izmedju takozvane „ratne elite“ iz devedesetih(radikala,sada naprednjaka i socijalista,)ili,oglusiti se o zeljama Putina,koji insistira da Dacic mora u vladu.Jedno je sigurno,bez obzira ko ce od njih biti u vlasti,drzava Srbija nastaviti ce da hapsi i ubija svoje gradjane,nepotizam i neznanje vladace i dalje,korupcija i pljacka nastavice da bude institucionalizovana,a oni koji su imali koristi od ratova i genocida nece dozvoliti promene koje trazi narod.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.