„Država je direktno odgovorna za bezbednost Sofije Todorović“: Marko Jakšić osudio pretnje Narodnih patrola organizatorki festivala „Mirdita“

Ostavite komentar


  1. Gospodine Vučiću, radi te svoj posao i iskorenite fašizam u Srbiji ili se sklonite da to uradi neko drugi. Ne sme te se praviti nevešti jer je to zločin prema građanima Srbije.

  2. Da ima vise Sofija Todorovic,onda bi Balkan bio cvet Evrope.Ovako pali smo upravo tamo gde nam je i mesto.A te bolesne i fasistoidne usijane glave treba hapsiti i procesuirati.Ako drzava (demokretska)ima resursa da spreci mlade,pristojne ljude da se okupljaju i izmenjuju iskustva,onda bi trebalo da imaju resursa i da hapse ove bolesne glave.A hrabroj Sofiji Todorovic zelim puno srece i uspeha u zivotu i radu.Srdacne pozdrave sa Kosova.

  3. Smeta opoziciji što njihovi albanski partneri nisu mogli da se reklamiraju i pokažu svima kako je lepo što su nam oteli deo teritorije.

  4. Narodne patrole bi mogle da idu na građevinu, kopanje kuruza, branje malina…besplatno i tako pomognu ljudima

  5. Софија би могла да се бави својим послом правника, као свака нормална девојка, а не да паразитира на туђем јаслу.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.