Šolc: Eskalacije na Severu pokazuju da Beograd i Priština moraju da sprovedu sporazume

Ostavite komentar


  1. Solc trazi da se postuju sporazumi. Sto ne pita Kurtija gde je sporazum od pre 13 godina.

  2. Шооооолц! зашто си бос по глави, набави неку руску капу да не назебеш.

  3. Dok ne bude mira nemozese raditi nista. zla se narodu silom cini raznih sto se jasno i vidi vi zelite berlinskog procesa gde to ima kad je u svemu zlocina svega nezakonitog illegalno sta rade svega lazi svemu prekrsenog i uz briselskog sporazuma 10 godina zar nije bilo dosta to se nemoze vise dozvoliti u svemu su samo zla i lazi zlocine na gomili takose to vise nemoze dozvoliti jer nemaju nikakvog prava to je svega zlocin kompletno u svemu sta rade i svi oni koji tog zla podrzavaju !!!

  4. To trebate da radite sa kurtijem da pitate kurtija sto treba da postuje sporazume i da nema prava da svakog zlocina silom narodu cini i da silom laze da silom bezi da silom svakog zlocina cini nema nikakvog prava zasto ga ne pitate zasto to radi i skakvim pravom to radi sto nema nikakvih te lazne policije i lazne bezbednosti se trebaju skloniti da bude mira ne da se zla silom stvaraju i zemlji i narodu to je zlocin sto se jasno u svemu vidi sta u tudjoj zemlji rade gde to ima !!!

  5. Уместо наслова “ Трла баба лан”, можемо рећи … Шолцу прође дан,а не упита што камиони и шлепери из централне Србије не могу на Косово и Метохију !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.