Šolc, Makron i Meloni: Beograd da isporuči de fakto priznanje Kosova, a Priština da formira ZSO

Ostavite komentar


  1. Preko Post ekspresa ili DHL? Šta vam ovde uopšte znači „isporuči“? I zašto tako ropski i besmisleno prevodite to englesko – to deliver?

  2. Ovi stvarno nisu normalni!!! Da li bi oni prihvatili de fakto da im neko otme deo teritorije Francuske i Nemačke i da to priznaju. Bagra, zločinci, lopovi belosvetski!!!!

  3. Formalnosti ? One sitnice tipa drzavnosti Srbije, Ustava, zakona, povelje UN, medjunarodnog prava i slicno…Kristijan Andersen je bajke vec napisao, za vas ostaje po koja basna u kojoj hijene govore

  4. Bilo bi lepo da ostavite link solcove izjave pošto ne može nigde da se nadje da je ovo izjavio

  5. Ponudite Albancima sa Kosova Statut zajednice opština sa albanskom većinom uz najviše evropske standarde po pitanju zaštite manjina, jer Albanci su manjina u Srbiji i imaju svoju matičnu državu. Ti evropski standardi će sigurni biti manji od prava koje je albanska manjina imala u Srbiji. Vjosa Osmani je na albanskom jeziku završila fakultet u Srbiji, a univerziteta u Prištini je bio treći po broju studenata u SFRJ posle beogradskog i zagrebačkog. I to je pravo koje nije imala nijedna nacionalna manjina u bilo kojoj evropskoj državi.

  6. KOSOVO JE VEC GODINAMA DRZAVA.
    VUCI JE DOSAO NA VLAST UZ PODRSKU OVIH DRZAVA UZ OOBECANJE O NEZAVISNOSTI KOSOVA!

  7. Jeste li vi normalni. Kakva je to ucena-Zajednica srpskih opština za priznanje. To samo može lud ili totalno lud da kaže i da očekuje da Srbija prihvati. Predsedniče Vučiću, znate stav naroda, nema UN i priznanja pa šta bude.

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.