Šta će pisati u memorandumu koji će biti potpisan u ime EU i Srbije prilikom posete Šolca?

Ostavite komentar


  1. @Zdenka I cim vratite Kosovo, sve ce da procveta. Zaludan pop jarice krsti.

  2. Vučić je davno obećao Nemcima da mogu ovde da kopaju litijum kako bi u Nemačkoj za fabrike automobila imali najbližu lokaciju za dopremanje sirovine za litijumske baterije. E, to je politika Vučića, da se kod nas prekopa i uništi zemlja, a da Nemci zarađujući praveći skupe električne automobile. I on kaže da je patriota?!

  3. Kada otvorimo rudnik litijuma i kada onkoloske bolesti eksplodiraju, svi novodijagnostifikovani slučajevi treba da se jave SNS, Vučiću i Solcu. Ili SNS stado musli da se to ne tiče njih i njihove dece.

  4. Može pisat šta god Vučiću padne na pamet, niko mu u Srbiji ne može ništa, narod pretvorio u svoje slepe nemocne i ucenjene ovce. Ima vojsku, policiju, sve sudove, svoje mafijaške crnokapuljaše, teroriste i ubice sa Radoičićem. DNO DNA od države i naroda.

  5. I šta mu možete? Možete nemocno da cvilite i kmecite kao i svih ovih 12 godina njegove diktature, od Srbije i njenog naroda napravio privatnu FARMU PUNU SLEPIH OVACA.

  6. „Najveci patrita“ nastavlja sa PRODAJOM SRBIJE, posto je uspesno unovcio Kosovo za sebe i svoje clanove sekte

  7. „Smrt fašizmu I domaćim izdajnicima, sloboda srpskom slobodarskom narodu“ svoji na svojem, tuđe nećemo svoje nedavno. Kopati nećete!!!

  8. Zaboravili ste na kineskog predsednika koji je nedavno posetio Srbiju , sta mislite sta je bila tema . Bogami nepomenik je u velikim problemima , Solcu ne sme da obeca Litijum a Kinezima mora da pokloni litijum !

  9. Može kopanje litijuma ali da EU obeća da će vratiti Kosovo u sastav Srbije u narednih 10 do 15 godina.
    To je jedina opcija na koju bih ja pristao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.