Sonja Biserko: Poseta Sija Beogradu i Budimpešti je antiamerička i antinatovska, ne čudi Eskobarova negativna reakcija

Ostavite komentar


  1. Čovekomrzac Eskobar je neljudski opsednut posete predsednika Kine Srbije, a nije opsednut progonima Srba na KiM, a zaboravio je da su 1999. godine uništili Srbiju. Ni sa čime izazvane SAD, 78 dana nemilosrdno i neljudski bombardovali Srbiju dano-noćno i naneli štetu od sto milijarde evra. Hvali se da su platili reparacije kinezima za bombardovanje ambasade, a ne pominje obeštećenje Srbije. Do duše demokratska opozicija je otkazala zahteva za obeštećenje iz vremena Miloševića, a sadašnje vlasti ćute.

  2. Čovek,kako to gordo zvuči,ovaj,čovek se uči dok je živ
    Pa tako i JA?
    Nisam znao do malo pre da Amerika i NATO imaju isključiva prava na tantijeme,kad je u pitanju pravo i pravda.

  3. Kako mi je drago što je poseta bila antiamerička, antinatovska, što je Eskobar negativno reagovao i što je Sonja pustila suzu. Sve ovo mi samo govori da je poseta bila uspešnija nego što sam mislio.

  4. Izvinili se što su bombardovali ambasadu i platili odštetu i to je to. Kako bi bilo da druga polovina sveta, koja nije u Nato bombarduje Ameriku, pa da se izvini I plati odštetu?Malo za promenu?

  5. Sve što je anti NATO je civilizacijsko vrednost, dobro j pošteno. Inače da li je vrednost bacanje nuklearnih bombi na gradove. Vidi pod Hirosima I Nagasaki.

  6. A okupacija KiM.A genocid nad Srbima.To moze.U pravu je,treba da se cuvamo,malo im je srpske krvi.Mislim i da su smislili kako ce.

  7. „Poseta Sija Beogradu i Budimpešti je antiamerička i antinatovska“. То можда није у сагласности са вашим ставом, али је истоветно са већинским ставом грађана Србије.

  8. Znaci da nas ponovo bombarduju,jer su sila na male.Nije Bog macka da odmah ogrebe.

  9. Čekaj bre jel bio pre toga u Francuskoj i niko to ne pominje, mislim stvarno ste i vi preterali a ova NVO neka joj sufi Bog za sve do sada.

  10. Ocigledno je od pocetka dolaska na vlast udbaske narko mafije koja je pokazala da je sizofrena kao i njihov idol Putin da o ulaska u EU nema nista.

  11. Kratak tekst ali šuplje.Da li je iko očekivao da Eskobar da iole drugačiju izjavu o krivici Amerike?Kroz jedan otvor od rakete za vreme bombardovanja upute nekoliko novih koliko su precizni a ovde pogreše? Ne znam zašto se ova buni kad se Srbija zalaže za granicu posle II svetskog rata sa KosMetom u sastavu i šta je tu loše? Ko je propisao izborne uslove pa sad nisu dobri, dali isti oni što su doneli poslovnik u Skupštini i posle im taj isti nije odgovarao kao opoziciji? Medijske slobode? Ko je zatvorio ili bolje, u čije vreme su otvoreni toliki informacioni? studiji i portali?!?! Koliko se sećam nije nikad bilo toliko pljuvanja i mržnje izazvano demokratskim informacijama. Toliko građana protiv a SNS i dalje na vlasti? Tačno je da se od tolike servilnosti oseti težina u želucu. Trebalo je da se ugleda na Tadića i da ga neprimi u Srbiju? Ili da ode u Rumuniju po ugledu na Šarka, dok se proglašava lažna država u Srbiji? Bivša vlast sve besprekorno radila pa eto do čega je dovelo, nije hteo narod imetak za odabrane nego za sav narod. Ako su bivši bili dobri, zašto su bivši? Eskobar namesti izbore?

  12. Колико манипулације код гђе Бисерко! Србија не пристаје на границе од после Другог св. р., каже она, а баш су САД и НАТО нарушиле баш те границе откинувши Србији јужну покрајину. Колико лицемерја има у тој изјави!
    Г. Ескобар се извинио Кини за једну зграду, а Србији за много зграда, фабрика, мостова и инфраструктуре – ништа.

  13. 2 puta u istom tekstu. “ mi se izvinjavamo bila je greška “
    I objasni ti Sonja Biserko kako Nato nije agresivan savez. I ako sam svedok da je.

  14. Izjavi Sonja i Danas jedva doĉeka da to prenese.Razume bih da to prenese Jutarnji list u Hrvatskoj,DW,Bosanski Avaz,Albanska štampa na Kosmetu,ali ne razumem da to u Srbiji nekog interesuje.

  15. Kada ide u Pariz,to je ok,imaju li oni neku Biserko da im kaže da su anti Evropa (Francuzi),a ovamo po nama drvlje i kamenje,licemerno i smešno.

  16. Sramota je da u vreme totalne revizije
    koju sprovodi kolektivni zapad po pitanju
    istorije, kulture, religije i obrazovanja na
    nivou celokupnog čovečanstva isticati
    Srbiju kao revizionističku.
    Šta tek reći za hegemonizam Srbije
    naspram svetskih moćnika.

  17. Какве примедбе има госпођа председница Хелсиншког одбора за недавну усташко ревизионистичку публикацију књиге хрватског знаменитог „знанственика“, промовисана у хрватском националном архиву, у којој се „знанствено“ доказује, да су Срби у току 2. Светског рата извршили геноцид над Хрватима и којом се индиректно негира геноцид над Србима у Јасеновцу и другим стратиштима и шири говор мржње? И колико цивилних мета је НАТО „грешком“ бомбардовао у Србији, са којом муницијом (касетним и радиоактивним бомбама) и колику су одштету платили породицама недужно страдалих цивила? Шта госпођа Бисерко мисли о томе?

  18. A da li isto tako smeta i Si-jeva poseta Francuskoj i Mađarskoj,što bi bilo očekivano obzirom da su obe llanice EU?

  19. …a treba da budemo servilni i usluzni, poslusni i pijuncici zapada, samo zato sto se to njima vise svidja ili mozda sto se to vise svidja vama gospodjo!
    Neka taj zapadni svet uvazi i nasr interese pa mozbiti da bid e i drugacije…

  20. I ovi iz AlKaide treba onda da se samo izvine Amerikancima, i oni su slucajno… I sve je super.

  21. Nema ni jednog rata od osnivanja NATO pakta a da oni nisu bili učesnici ili inspiratori. Prema tome, izjaviti da je neko antinatovski ili antiamerički orijentisan znači da podržavate ubijanje, pljačku i tezu da nismo svi jednaki.

  22. Kod vas se sve svodi na ANTI ovo ,ono,Amerika ,Evropa….Vi kao da ste neke svete krave.Čuj bila greška.Je li i bombardovanje Srbije bila greška.Sramota šta je ovoj ženi dozvoljeno.Ona će nekome da soli pamet.Zbog takvih mi se obavila ova nazovi demokratija.

  23. Gospodjo Biserko dali ste napisali daje NATO napravio ratni zlocin 1999 god ubivsi oko 3000 Srba.
    Rusi i Kinezi nisu NIKADA pucali i ubijali Srbe.

  24. Jel gospođa savetnica Bajdena ili ima niži položaj?Kolika je plata,pitam za druga?

  25. Malo je gdja kontradiktorna Rusija, Srbija,Kina ne priznaju granice ustanovljene posle drugog svetskog rata. Pa po tim granicama imamo onda 3 drzave, SFRJ,SSSR, Kinu a ne Kinu i 21/22 drzave tj 6/7 drzava nastalih na tlu SFRJ i 15 drzava nastalih na tlu SSSR.

  26. Sa dobrim delom izlaganja bih se složio, ali onda dolazimo do dela:
    -Kina smatra da je NATO opasnost po mir u svetu (jeste)
    -NATO intervencija (nije, nego je agresija)
    -Srbija ne pristaje na granice uspostavljene nakon 2 s.r. (netačno, Srbija se bori da se te granice očuvaju, NATO se bori da se te granice pomeraju u korist njenih satelita kao što su tzv *Kosovo i Albanija).
    Opozicija Vučiću ne sme da znači okretanje ka onima koji nemaju svoje mišljenje i jednostavno ga prepišu iz nekog saopštenja nekog SAD birokrate. Stvarno verujem da oni koji ne vole iskreno Srbiju i nisu spremni da se bore za istinu ne treba da ikad dodju na vlast.

  27. Kupićemo kineske avione i nuklearku a zaprdnjaci bi da nas biju a mi da im plaćamo

  28. Прочитао сам чланак и првих десет осврта, схватио сам само једно, ништа не знате, накљукани сте пропагандом прво милошевића, сада од овог званичног мафијаша, и до сада, од распада СФРЈ закоји је Србија највише крива,
    нисте ништа научили.

    Само даље пајките и чекајте да вам неко нешто убаци у кљун, у исто време ће се пола преостале Србије иселити на запад. Преостала земљу ће поделити Шиптари који ће се вратити и нови дошљаци из Кине, Афганистана, Бангладеша.
    Adio !

  29. Obzirom koliko nas dugo za ulazak u Eu vuku za nos uz stalno neke nove uslove ne znam šta je tu čudno i zašto su iznenađeni!?

  30. Ova gospodja nikada ni jednu rec nije obrazlozila, voleo bih u jednu emisiju da se pozove da vidimo na osnovu cega, sa kojim argumentima ocrnjuje nas kao drustvo i sve… a onda, ako je ostina, poceti proces iscelienja naroda i suocavanja sa istinom, ako laze zabraniti joj rad… ovo je sramota i za nju i za drzavu

  31. Nekad mi se cini da opozicija ima vise patriotizma od vlasti briga za Beograd zelenilo prirodu ,a onda me potsete sa vecitom ljubavlju ka nato paktu i eu da tu patriotizma nema…

  32. @BEG-Istrijan-Schwabenländle

    Cudi da neko kao ti koji je svo znanje sveta pokupio, koji nema sta ne zna, pise neke komentare umesto da je neki faktor u UN-u, na celu EU-a, savetnik predsednika SAD ili vec nesto slicno. Kako je to moguce?

  33. Vučicu nije stalo do EU i zapada, od njih želi da udaljji Srbijju i održi prijateljske odnose sa dktatorima radi daljeg pljačkanja poreskih obveznika i države do njihovog prosjačkog štapa i uništenja, nestanka.

  34. Ko nije poštovao granice posle drugog svetskog rata i ko ih je menjao i zdušno se zalagao za promene. Kakva groteskna izjava. Slučajna? Ne verujem. Zašto Srbija je jedina država u Evropi koja nema definisan teritorijalni integritet?

  35. Nato i SAD su pouzdani i iskreni prijatelji srpskog naroda, istovetno kao i Velika Britanija i Nemačka. Istorija to neprikosnoveno potvrđuje u oba svetska rata i ratovima devedesetih godina dvadesetog veka. Sonja Biserko je samo most koji spaja velika prijateljstva Srbije sa zapadnim svetom.

  36. Baš mi je žao što se Sonja Biserko nasekirala.
    Zašto pomenutoj dajete publicitet i ko je ona da se njeno mišljenje ističe?

  37. Cudi meda si jos u Srbiji i ne zanima nas eu koja nas ucenjuje idemo uBRIGS to je nas put glasam za to Biseka

  38. Ako je tako, kako procenjuje ova gospodja, onda smo na dobrom putu i pravoj strani istorije! Ona i Natasa Kandic su nepogresivi reperi! Hvala im.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.