Sonja Biserko o telefonskom razgovoru Vučića i Putina: Postoji doza pretnje

Ostavite komentar


  1. Tih 40 nevladinih organizacija rade za zapadne sile…mi ce mo patiti ali njima nek je Bog upomoc uskoro…..

  2. Srbija ima bezbroj problema i to velikih.Prvo treba definirati teritoriju,Ustav, institucije,vojsku,sudstvo, zdravstvo.Tek nakon toga dolazi legitimitet predsednika,skupštine itd.

  3. Da li joj je ovo stav pre ili posle posete ambasadi Hrvatske. Doći će dan kad ćemo sve te TZV nevladine razjuriti, a Boga mi neki će odgovarati za antidržavno delovanje. Živi bili pa videli!

  4. Sačucaj nas Bože Evrope i njihivih laut! Nikada nas u EU nece prihvatiti. Samo Komentare u Bundestagu potom tog pitanja da saslušaju naši političari, jasno bi bilo da nam Moskva i Peking više donose!!!

  5. Браво за независни медиј,опет необјављујете коментар.

  6. Na ovaj nacin Srbija(njena vrhuska)ce zaobilazno pomoci UCK-dzamahiriji da se osamostali.Citajte-Srbija se odrice Kosmeta.

  7. Колико је битно мишљење ове жене. Зашто га преносите

  8. Pored ovakvih komentara i poziva na linc NVO (i to u Danasu!) jasno je sta ce Srbija izabrati. Srecne nam sankcije i povratak u ’90-te.

  9. Od dva zla izaberi manje
    hiljade mladih napušta Srbiju (nažalost) i svi idu u zapadnu evropu i Ameriku niko neće da ide u Rusiju mislim da nam to dovoljno ukazuje gde je bolja strana za život.

  10. Da li to Sonja Biserko brani Aleksandra Vučića?
    Ovo postavlja mnoga logična pitanja

  11. Malo je sve sizofreno, ovi sto brane integritet Ukrajine su najveci zagovornici nezavisnosti dela Stbijr

  12. Postovana zaboravili ste ili ne znate da rusi masovno kupuju zemlju u BIH u Trebinju i okolini, te da i Bosna nije uvela sankcije Rusiji.

  13. Ovi likovi kao gospodja Biserko, služe samo da bi provocirali narod. Svuda ih ima po svetu, a različiti su im ciljevi. Lični i neki drugi, onih koje zastupa. Ova žena se ne uklapa cak u nikakve radikalne Opozicione seme.

  14. ta zena sto je pisala to je istina nema srbije u evropu bez priznanje kosova to zna Vucic .

  15. Neka istraživanja pokazuju da je 3/4 građana Srbije protiv uvođenja sankcija Rusiji. Vučić će to morati da uradi, a ja nisam siguran da se posle toga neće desiti neki novi 27.mart ili Majski prevrat u Beogradu, naravno potpomognut ruskim FSB-om.

  16. Duhovno propadanje zbog zapada? Koje duhovnosti? Ova drzava pripada zapadnoj sferi i sto duze se bori protiv toga to ce sve vise ispastati.

  17. Od pocetka krize u Srbiji je otvoreno nesto vise od tri stotine firmi. Odakle vam podatak o trideset hiljada.

  18. Њему претња?
    Ма какви, он је неустрашив!
    ОН ни на питања новинара не одговара.
    Од њега ни Бог није већи!
    Питајте га, ако ми не верујете.

  19. Ko nju jos pita za misljenje?! Neka se drzinsvojih nevladinih organizacija i neka ne brine puno za Srbiju

  20. Veliki sam rusofil, ne želim da komentarišem našeg „vođu“, čovek je bolestan. Da je zdrav, pored svega što slušamo i gledamo na tv. najveći blam je postavljanje Jelene Milić za ambasadorku u Zagrebu. Sami sebi zabijajamo kolac u ranu

  21. Kada mi prihvatimo sebe sa sve istinama iz bliske prošlosti ali zaista iskreno I oslobodimo se straha kolektivne odgovornosti za loše momke, tada će nas prihvatiti i svet i Evropa a najvažnije mi sebe

  22. Vi iz „Danasa“ stvarno provocirate sve više sa ovom….(nećete objaviti)….ali pretpostavite….(i pomnožite sa 10)!!

  23. Koliko ljudi komentarise a nisu u stanju ni da napisu jednu recenicu bez pravopisnih gresaka. Ali zato se razumeju u politiku

  24. Izlazi na vidjelo da je ovo Putinov privatni rat i ne rat izmedju Ukraine I Rusije, i da je on paranoican bolesnik koji se pretvorio u najveceg zlocinca danasnjice!

  25. Svaka čast svakom ali u ovom trenutku Srbija treba da gleda isključivo svoje interese. Koji su njeni interesi to najbolje zna Vučić, a moje mišljenje je da Srbija treba da nastavi da put ka Evropskoj Uniji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.