Sonja Biserko: Vučić i Đukanović nikada nisu bili partneri

Ostavite komentar


  1. Vidi ove pametnice! Sad to kaže! Sad kad Milo i Aca ne mogu biti prijatelji, sad „eksperti“ tvrde da Srbija od Crne Gore pravi „pravoslavnu džamahiriju“!? Au, može li veća glupost? Samo idiot može tako nešto da kaže, a još veći da objavi. Okrećete ćurak od jutra do večeri i tonete u g… a do guše.

  2. Volela bih da nam gospođa Biserko odgovori barem na pitanje koje su to velike tridesetogodišnje zasluge druga Mila, za čijeg vakta su nekakve razularene bande susednog nam bratskog naroda, pljačkale sve što se opljačkati može, od Herceg Novog pa do Dubrovnika, zbog čega nikome nije falila ni dlaka s mudre glave. I ko je bio na raznim međunarodnim poternicama, zbog šverca cigareta i čega sve ne? I ko je izmislio „crnogorski jezik“ jednu nakaznu leksičku tvorevinu, ne bi li po svaku cenu stvorio nezavisnu državu. Nemam ništa protiv da Crna Gora uđe gde god uđe, ali ne mora barem sa ovim međunarodno poznatim i priznatim kriminalcem.

    1. Pa, po gospodji Bi-serko, Milo Djukanović je posedovao „kvalitet nad kvalitetima“, zbog čega su sve njegove ostale negativnosti, uključujući kontinuirane lopovluke i despotizam pali u vodu. Taj „kvalitet nad kvalitetima“, koji je Milo stekao baveći se politikom, je mržnja protiv Srba i Srbije, koja se u potpunosti podudarala i poklapala sa „lepotom“ mržnje koju prema Srboiji i Srbima ima i gaji gospodja Biserko. Zbog toga je sve ono „pozitivno“ što je u tridesetogodišnjoj vladavini praktikovao Milo uz pomoć svoje „ergele“, postalo negativno kada je u pitanju Srbija. „Objektivnost“ kojoj bi pozavideli i kojoj bi se divili i nacistički propagatori.

      1. Frau zoranče kako tvoja koleginica biserka brani mila tako i ti ovde isto braniš njegovog pobratima buczavog…svi ste vi iz iste rupe ispilili…da ne kažem ispali.

        1. Da Vi, kojim slučajem, niste ispali iz one druge „rupe“?! Od početka se videlo da ste imali neobičan smisao za humor. Babica je verovatno bila iznenadjena?

          1. Kulturna frau zoranče vidim da te je udarilo u p..kin živac…a i u rupe se dobro razumeš kanda si ih obe dobro razradila.

  3. – Ali, moramo da imamo u vidu da je tekovina njegove vladavine u poslednjih par godina ostavila ozbiljne i pozitivne tekovine. Najpre, Crna Gora se odvojila od Srbije, a potom je postala članica NATO.
    Pozitivna tekovina je to što je razbio zajedničku državu?! Sramota je što se nekom poput Biserke ustupa prostor da iznosi svoje antisrpske stavove

    1. Pa neka se dečica vole, slično se sličnom raduje, što rekli stari Latini. ali sad me baš zanima šta će i kako će Mali Alek da prizna pobedu opozicije u Montenegru. A gospođa Biserko je barem bila i ostala dosledna svojim stavovima, sviđali se oni nama ili ne. U politici ne postoji ni ljubav, ni drugarstvo, a o etici i da ne govorimo.

  4. ko ovaj olos pusta u stampu. pa u srbiji nema veceg olosa i srbomrsca od sonje biserko. samo mazohisti mogu pustati u stampu ovu jadnicu.

  5. Tačno propast za nas i Crnogorce, Amfilohije kome nije ništa problem da diktira, kad se setim šta je govorio na sahrani Đinđića, taj čovek nikako ne može predstavljati Boga.

    1. DF bi mogao da bude problem u CG, ali su, razborito, prihvatili da se kurs spoljne politike ne menja. Dritonova URA i ona druga građanska stranka obećavaju. DPS svakako nije dobra opcija jer je autoritarno-kriminogena, pa takav lider na outu u EU ne obezbeđuje uspeh.

  6. sto se milovog pada tice -nije lose po demokratiju CG.ovi sto dolaze imaju tezak posao-zauzdati nacionalizam svojih jastrebova i Amfilohija ,odoleti velokom novcu koji ce im biti ponudjen da izdaju vrednosti EU i izdrzati veoma organizovanu opoziciju ako uspeju formirati vecinu.Pored srpskih jastrebova iz Srbije kao sto su Ivica Dacic generalcic vulin i ostali Mali i Veliki ministrica,takodje ce biti tesko.Crnogorci u Srbiji bi trebalo da podrze pozitivne korake ali sa popovima i hodzama stici ce samo na ivicu gradjanskog rata.Kako odvojiti crkvu od vlasti..nikako u ovom momentu..usmeriti ih kazapadu..nemoguce..nastavit ce da uvlace narod i nacionalizme i vuci ih ka svojim pecinama..Srbija ima potpuno iste ali i vece probleme kod sebe..definitivno Milo I Vucic se porediti ne mogu..Milo je taj nacionalizam nekako uspevao da prizemlji..Vucic jos kipti od srbizma i rusofilizma..

  7. Sonja Biserko i Snezana Congradin, hiljadita epizoda, predvidljivije i dosadnije i od turskih serija koje imaju slican broj epizoda. Ko cita to uopste?

  8. Ne razumem one koji se raduju ulasku u EU po ključu koji ne podrazumeva demokratizaciju društva. Milo je pravi primer za to, a takođe i Vučić.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.