Sonja Biserko: Vučić traži saveznike umesto EU i SAD

Kako predstavnici kritičke javnosti vide zbližavanje Beograda i Bahreina

Ostavite komentar


  1. E, ako to kaže Sonja Biserko, a još potvrdi Nataša Kandi-ć, onda je to tako.

  2. Biserka nemojte da izvrcete cinjenice kada znamo da je sve drugacije j praksi ..

  3. Neka neko objasni gospođi Biserko da Srbija sarađuje sa EU, USA ali i sa Bahreinom, Kinom, Rusijom itd.

  4. Sta da se radi?Uvek se sa ovih prostora kral o,iznosio se novac,zlato.Tako i dan danas.Zato je i velika jagma za toboznjom politikom,strankama,izborima.Niko neće da bude golja.Koliko jadno to izgleda,servira nam se svakodnevno na najvulgarniji način..Medjutim,problemi ostaju jer se ništa nije definisalo u društvu od 5-6miliona ljudi.

  5. Čim „Danas“ na tekstove Snežane Čongradin i „analize“ velikog srpskog „patriote“ Sonje Biserko objavi samo tri komentara, znam o čemu se radi?! Prepustam svim ostalim čitaocima da pogadjaju o čemu se radi?!

  6. Nemam ništa protiv toga da se pajdamo sa Bahreinom i sličnim, ali onda treba malo voditi računa koga šaljemo da dočekuje njihove vođe i delegacije. Vrlo je netaktično da prestolonaslednika jedne muslimanske kraljevine dočekuje žena, pa još poznatog gej usmerenja.
    Lilno nemam ništa protiv žena, još manje protiv gej žena, ali znam sigurno da Arapi uglavnom itekako imaju protiv, budući da sam živeo neko vreme u jednoj takvoj zemlji. Ne treba gubiti iz vida da je u tim zemljama šeik (šejh) i svetovni i verski vođa, i da neke stvari koje su kod nas normalne i uobičejene, za njih mogu biti teške uvrede.
    Mali primer: jedan arapski šeik je boravio kao gost vlade Francuske u Nici, na Azurnoj obali. Za vreme boravka dobio je ceo hotel na raspolaganje i vrhunsko vladino obezbeđenje. Šeik je odmah zahtevao da sve žene iz obezbeđenja budu zamenjene muškarcima, a u hotelskoj posluzi budu žene samo u onom deu koji će posluživati njegove žene. Francuzi su poludeli, ali su morali da popuste jer šeik nije bio običan turista, nego je došao da pazari oružje i vojnu opremu za više stotina miliona dolara.
    Naravoučenije: ako hoćemo pare od Arapa, moraćemo da igramo kako oni sviraju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.