Šormaz na Tviteru savetuje Vučića ko treba da bude u novoj Vladi i šta treba da radi

Ostavite komentar


  1. 0vaj povampireni ljubitelj fasisticke organizacije zvane EU, prosto nezna sta trabunja, il je debelo placen od vrha vlasti da bude probni balon umesto Vulina,Il mu je vrana popila mozak pa da se uclanimo tamo gde nas niko nece a to su dokazali krvnickim bombardovanjem dakle Laza prima 24h, nove pacijente…

  2. Srbi pa vi niste zaslužili da ikad pričate o slobodarskoj tradiciji,da vam ono smeće šormaz daje lekcije šta i kako. Samo prezime mu govori da je izdajnik ubačen, on govori ono što Vučić misli da treba da se reče. Z.

  3. Kaže Vučić meni ambasade ne kroje vladu niti poslanike,odakle ovaj koji ne izbija iz Ambasada već evo decenije,tačno dobio čovek od a do š,iz neke ambasade da objavi.

  4. Нисам и нећу никада гласати за странку ав, али морам се сложити са ставовима посланика Шормаза .Пре свега због храбрости ,јер му није лако у друштву примитиваца каква су већина чланови снса, да износи проевропске и проатланске вредности, од којих би Србија имала велике бенефите и могућности . Браво за господина Шормаза, тако се бори за напредак наше Србије.

  5. Konobaru iz Smedereva predlazen da promeni mesto boravka i ode kod Amera ili nekig id njegovih zapadnih miljenika, ako se dogodi kao sto predlaze da nasu odbrambenu tehniku posaljemo drugima. Zaboravio je da predlozi da i mi, kao neki iz EU, se odreknemo celog mesecnog primanja. Na svu srecu, malo je onih koji razmisljaju kao i on.

  6. Žao mi je što sam nekad sedeo u istoj stranci s ovim visoko obrazovanim intelektualcem trećeg stepena trgovačke struke.

  7. Ja ne pamtim a imam solidno godina ….da je ovaj gospodin ikad izjavio nesto pametno?! I sto je najgore on to uporno radi.

  8. On treba da bude u zatvoru zbog podrivanje države i antisrpske politike a ne da savetuje predsednika, jedan od mnogih stranih plaćenika koji za dolar rade protiv svoje zemlje

  9. Šormaz- probni balon vlasti? Mislim da jeste. Istrošeni politički kadar DSS-a, SNS-a pa sada služi da priprema javnost za sankcije Rusiji, jer ćemo tako, ubrzano, za jedno još dve decenije, možda u EU. Ali prvo u NATO (oni što su nas posipali Uranijumom). Milova škola. Tako se vlada 40 godina. Opravdano.

  10. Kafedžija Šole, koji je godinama bio student prve godine, ušao kod dr. Koštunice i postao dipl. pravnik, sad uči najboljeg studenta, stručnjaka za sve i svašta, kako da rasporedi svoje Sega Mega doktore nauka. Kakva vlada i predsednik, takav i savetnik. Juhahaha.

  11. On je, takodje, bio istaknuti član DSS koji je isti taj NIS prodao Rusima.

  12. Selektujete objave komentara. Možda treba odustati od vas. Sumnjivi ste kada je u pitanju objektivno informisanje i gledište. Taman pomislio tako nešto postoji.

  13. Zasto si do sada podrzavao AV ako nije imao proevropsku Vladu.Kome ti imas sta da pricas o spijunima,Posto verovatno mislis na proruske ambasadore.A sta je sa proamerickim?Podobni su ti.Sto to nisi resio sa DOS-om.Opljackali ste 12 godina ovu zemlju i ooet sada se isto radi i opet bih ti da budes zacin.Malo morgen ako tvoj sef iole ima rezona.Ne lomi se u politici preko kolena.Uvek bude lose.Bice velikih pomeranja i potresa kako se vidi u daljini u svetu.

  14. Najjednostavnije receno, vrlo los covek, cije poslovanje u kaficu, ciji je vlasnik bio (u vreme DSS-a), nismo smeli da istrazujemo zbog roditelja (jedan je istrazni sudija u SD), a bilo je razloga za to i koji je u vreme prodaje Nis-a bio deo vlasti koja ga je prodala. Skolu je zavrsio kasnije, kao i Peca, direktor u JKP „Komunalac“, i to, visu skolu SRUKOVNIH studija (nije stamparska greska, tako stoji na pecatu skole),ali ni to nismo istrazivali jer je vec presao u SNS. U delegaciji pri Nato-u je zbog blizine Brisela Holandiji, gde se zeleni cajevi prodaju legalno, kao i zbog para, nista drugo. Kao sto rekoh, vrlo, vrlo los covek.

  15. Da te ne znam pa da kazem….ajde Sormaz secamo se devedesetih kakav si bio onako high….

  16. Ugledao se na Jelenu Milić. Znači, biće u izvršnoj vlasti ili u nekoj ambasadi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.