Šoškić: Nemam ambicija da se bavim politikom, Mali priča besmislice da radim za Đilasa

Ostavite komentar


  1. Falsifikator Sinisa Mali prica besmislice? Onaj kome su bugari zaboli 24 stana u ledja? Nemoguce…

  2. „Verujem da uspešno bavljenje politikom zahteva odredjeno znanje i veštine, ali i ambicije i da ja, zapravo, ne ispunjavam ni prvi, ni drugi uslov“. Hajde da ostavimo ambicije po strani pod pretpostavkom da nisu bolesne ali licno nikako da dokucim kakva su to specijalna znanja i vestine potrebna za bavljenje politikom? Da li su tim specijalnim znanjem i vestinama bili obdareni npr Toma Nikolic u lokalnom ili Regan i Zelenski u globalnom aspektu? Ili je cela prica u tome da se dobro upoznas i drzis svojih zakonskih ovlascenja i okruzis kvalitetnim savetnicima odlicnim poznavaocima mnogih struka i da svi zajedno cinite jedan efikasan tim u sluzbi naroda? Ako ima komentatora koji mogu strucno pojasne ta specijalna i vestine od kakvih svi beze kao djavo od krsta i ostaju na svojim nivoima odgovornosti ususkani u ovdasnjem antisistemu vrednosti, bio bih zahvalan.

  3. Dejane, baš takav čovek nam treba, sa takvim stavovima, da okupi pošten i civilizovan narod. Dosta je bilo ovih na(P)r(E)odnjaka!!
    „Hej Nardodnjaci, sve vam je u šaci, al zašto da se baci, ma ostavite nešto i za nas…“

  4. Vrlo retko smo u mogućnosti da pročitamo ovako odmerene i jasne intervjue. Izjave ovakvih odmerenih i kulturnih osoba sa puno znanja i iskustva u struci treba da saslušamo bar jednom nedeljno.
    Uvaženi profesore uvek ste bili na nivou !!!

  5. Dokle vise ova braca Dalton(AV, Vulin, Mali, Stefanovic, Brnabic…) da nas truju i sire neistine?

  6. Profesore,to su takvi karakteri koji će sutra,kada zagusti,prvi pobeći iz zemlje.

  7. Treba razumeti Malog. Posle poništavanja doktorata us… se da ne ponište i njega…kao ministra finansija. Što kaže poslovica – u strahu su velike oči…

Ostavite komentar


Politika

Šta je politička poruka vraćanja obaveznog služenja vojske? 10

Šta je politička poruka vraćanja obaveznog služenja vojske?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 14. septembra da je, kao vrhovni komandant i predsednik Republike, potpisao saglasnost za ponovno uvođenje redovnog vojnog roka u trajanju od 75 dana. Ova odluka mogla bi se posmatrati kao moćno propagandno sredstvo za slanje političkih poruka, kako građanima Srbije, tako i širem regionu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.