Španija preti bojkotom Zagrebačkog Samita zbog ućešća Kosova

Ostavite komentar


  1. Bravo za Španiju ! Ne znam da li će Vučić prisustvovati, ali pošto je on Vegeta verovatno da hoće.

  2. Neka Spanci napuste samit, koga boli. Kosovo je drzava i tachka. Samo napred 90 % EU proznake Republiku Kosova, ni mi ne priznakemo Spansku pa sta.

    1. Pa sto “kosiva” jos nije postala clanica OUN? Je l’ i nju nju ne priznajete? Naravno, na tom putu ima jos da trci trci. A ne da se seiri.

    2. @DrenGa

      Ima Spanija mnogo da se potrese sto je ne priznaje „drzava kosova“. Komedija. Prave, suverene i nezavisne drzave su istovremeno i clanice UN-a, Interpol-a. OEBS-a itd. a ovakve tvorevne kao ta vasa su u rangu Juzne Osetije, Abhazije i slicnih tvorevina. I jos nesto, bez pristanka Spanije ili Grcke ili Kipra ili Rumunije ili Slovacke, maksimum sto mozete da dostignete od EU integracija je ukidanje viza a i to tesko.

    3. Jaki ste mi bre Vi da ne priznajete Spaniju?!
      Ali se pitam kako li ce Borelj da posreduje u pregovorima izmedju Srbije i za Spaniju nepriznato Kosovo.

    4. A vi ste mnogo bitni pa je bitno koga priznajete ili ne Videces kada ce vam ta Spanija odobriti viznu liberalizaciju ili glasati da nekada zapocnete pregovore sa Eu o bilo cemu

    5. Predlazem da se EU, kao i UN rasformiraju, a onda, da arnauti, kao najstariji narod na planeti, narod koji je jos u Mezozoiku isplivao iz toplih mora i naselio Zemlju, primaju one narode i drzave koji to, prema njihovim visokim standardima“ zasluzuju, kako u EU, tako i UN. S obzirom na njihovu kulturu i visoki stepen obrazovanja i civilizovanosti to bi bio divan svet. Ne bi ljudi smeli da predju ulicu a da ne budu maltretirani, silovani ili ubijeni. I sve bi to bilo po „divnom“ arnautskom zakonu.

      1. I ne moram da citam ime komentatora jer znam ko je .Kao i uvek sovenizam mrznja i uvrede prema drugima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.