Španski parlament danas raspravlja o predlogu za priznanje nezavisnosti Kosova

Ostavite komentar


  1. Ne laje kera sela radi nego sebe radi.Nisu Kataloncima naivni jer bi po tom principu i oni imali gol prednosti da se i njima prizna nezavisnost-država,samostalnost imaju ko i naše pokrajine pa Španiću boli glava kao i nas samo što ona ima uprište u EU i UN,što mi nismo imali i ta ista EU i NATO su im dijeli državu.

  2. To su samo uobicajene demokratske procedure u jednom demokratskom parlamentu jedne demokratske zemlje. Priznanje Kosova je odraz unutrasnjih dnevnopolitickih potreba Spanije. Diplomatsko nepriznavanje „De Iure“ nije nikakv problem za medjudrzavne odnose „De facto“

  3. Ne uvazavajuse illegalnih priznanja u tudjim zemljama niti sta vaze to je prekrsenje illegalno medjunarodnog prava UN i pravom prava srbije u njenoj zemlji sto nemaju niko prava to je zlocin da se cini jeste zlocin sto se nemoze dozvoliti kosovo nema nikakvog prava u tudjoj zemlji niti sta i za nikakvog priznanja Kosovo je priznata zemlja srbije pravom zakonom uz UN kosovo je srbija !!!

  4. Nece proci ni tamo…a zamisli tek ovde. Pa Srbi milenijum krvare za taj srpskim kostima zasuti sa neba otkinuti deo.

  5. Наивна каталонска партија… Што рече Milan R, Ne laje kera sela radi nego sebe radi.

  6. @ Ja, Ali medjunarodni aud je rekao da se ne krsi ni jedno medjunarodno pravu sto se tice kosovske nezavisnosti. Kako to kada se bama ne svidja nesto da mi to ignorisemo a ka da nam sa svidja kao rezolucija 1244 onda pricamo o toga

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.