Spasavanje redova Vučića: Sagovornici Danasa o izjavi Eskobara da Srbija treba da primeni preporuke ODIHR do narednih izbora

Ostavite komentar


  1. Znači izbori su bili regularni, samo do sledećih izbora da se primene preporuke ODIHR a

  2. Vučić ima punu podršku naroda, zato što se bori za taj narod. A opozicija može samo da ga mrzi.

  3. Sta kazu eurofanatici na ovo,zapad gleda sta je dobro za njih,gradjani Srbije,njihova demokratija,standard,ekologija to ih ne interesuje, za njih smo indijanci koji imaju zlato tj litijum.Oni su uz poglavicu koji ce im omoguciti ekstraprofit.

  4. Vučić se bori i brani srpkso KiM, za razliku od onih žutih tajkuna koji su 2008. godine prodali KiM.

  5. Gabrijel Eskobar jasno izražava realnost američkog stava prema Srbiji i predsedniku Vučiću. Ova podrška ukazuje na prepoznavanje liderstva i stabilnosti koje donosi u region.

  6. Američka podrška Vučiću je očekivana, s obzirom na njegovu konstruktivnu ulogu u regionalnoj politici. Građani Srbije cene stabilnost koju pruža njegovo liderstvo.

  7. Eskobarova izjava potvrđuje da SAD cene doprinos Vučića regionalnom miru i stabilnosti. Građani Srbije to prepoznaju i biraju ga kao lidera koji donosi pozitivne promene.

  8. Američki izaslanik jasno podržava Vučića, što ukazuje na to da ga vide kao ključnog faktora u očuvanju stabilnosti na Zapadnom Balkanu. To je u interesu i građana Srbije.

  9. Američka podrška predsedniku Vučiću odražava međunarodno priznanje njegovog liderstva. Očigledno je da građani Srbije dele ovaj stav, birajući ga kao lidera.

  10. Covek lepo rece do narednih izbora.
    Obzirom da je bilo muljanja na decembarskim, mozda na jesen ove ili prolece sledece godine…

  11. Колико издајника Србије прати овај портал,и подржава оно што овај амерички шибицар говори,бранећи пропаст Србије.Е па браво издајници и страни плаћеници,јер то нисмо ми који смо за опозицију,сада је то и будалама јасно да сте то ви из власти и уз њу.

  12. Držaće oni Vučića, kao i Mila, dok im bude trebao. Kosovo je već prodao, ostalo je još Srbija u Nato i eventualno litijum. Parizerima već pripremaju nove parole.

  13. Vucic toliko dobro vlada da mu smetaju i komentari na portalu koji njegovi glasaci i ne prate. Zato su i instalirali svoje ljude koji objavljuju samo komentare botova. Udba- sudba.

  14. Sta se desava sa ovim portalom? Toliko mnogo botovskih komentara ( i to istih ili slicnih)? Ciji je medijator? Ovo naravno necete objaviti, ali postaje degutantno citati Danas.

  15. Blago ovim jadnim nesrećnim komentatorima koji ne vide kuda ide Srbija. Zinuli botovanjem, jer moraju da zarade parizer a to što nama i njima otimaju Srbiju slepci ne mogu da prepoznaju. Ne shvataju slepci da će njima opet biti najteže. Oni su potrošna roba a kriminalci će im oteti i poslednje parče zemlje i hleba. Šta će im deca raditi?

Ostavite komentar


Politika

Zavet ćutanja u Baču: Odbornici SNS-a ne žele da kažu ko je ukrao kameru opozicione grupe "Moj Bač", policija se pravi da se ništa nije dogodilo 10

Zavet ćutanja u Baču: Odbornici SNS-a ne žele da kažu ko je ukrao kameru opozicione grupe „Moj Bač“, policija se pravi da se ništa nije dogodilo

Konstitutivnu sednicu Skupštine opštine Bač pre dve nedelje obeležila je jedna bizarna scena, tačnije lopovluk, koji se već dve nedelje sistemski prikriva. Naime, tokom pauze zasedanja nestala je kamera koju su doneli predstavnici opozicije iz Grupe građana „Moj Bač – sloboda za sve“, kako bi snimili sednicu, jer televizijskog prenosa nije bilo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.