„SPC miri građane, kao Sveti Sava zavađenu braću“: Obradović pozvao vlast da otkaže miting, a građanima poručio da dođu na Spasovdansku litiju

Ostavite komentar


  1. Čekamo da Vladika Grigorije dodje na proteste i kaže da dolazi sa blagoslovom patrijarha i porukom da mora da se smeni REM koji je dozvolio popularizaciju svih oblika ponašanja neprimerenim čoveku na Pinku i Hepiju. Tako se održava zajedništvo, okupljanjem svih oko ideje dobra. Tako se sprečavaju majmunacije i podele onih čiji su interesi u igri. Nečinjenje je greh. Džaba se gubi smirenje posle ručka, uvek izaberi da činiš dobro, a ne zlo i dobro će pobediti. SVi koji su videli ceo snimak znaju o čemu pričam. A zaista zašto tog snimka nigde nema?

  2. Što se tiče brige SPC za narod,za početak bi mogli da počnu da plaćaju porez i tako pomognu svom narodu i društvu kome su debelo doprineli da se nađe u ovakvoj situaciji!

  3. ŠTA JE DRUG PERIĆ TZV.PARTRIJARH NAPISAO U MOLBI KAD JE PRIMAN U SKJ.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.