Specijalni tužilac za ratne zločine dolazi u BG i PR

Ostavite komentar


  1. Opet nekakvi delioci milosrdnih misija pokušavaju Balkansku bagru da podsete šta piše u nebeskom,a šta u ljudskom zakonu.Nažalost poistovećivanje sa režimom koji je doneo toliko zla na prostorima bivše zemlje, izgleda da je zavetni dar, ostavljen kao sveto pismo od dobroga Petra koje izgleda više ničem ne služi.
    Zar je moguće da ceo narod, svi dosadašnji državnici, od predaje Miloševića Hagu ,0seća/osećaju grižu savesti zbog tog ćina i ne žele kazniti njegove barjektare koji su sijali zla po Hrvatskoj,Bosni i Kosovu.
    Naravno da je razlog poznat što se tiče politike jer su u vlasti upravo oni koji su se 90 -esetih godina poistovetili sa vladavinom Gospodara života i smrti.No ,u post-Miloševićskoj vladi su bili neki ljudi koji su se proglašavali Evropejcima,Pacifistima,pa čak i kao protivnici pogubne politike ali kada je bila u pitanju krivica srpskog čoveka nije dolazilo u obzir da ona i stvarno postoji.Znači počinioci koji su docnije osuđeni kod međunarodnog suda su unutar Srbije bili junaci pa su im za života pevane ode ili su ulice titulisane njihovim imenima a oni su skrivani po kasarnama i vilama,po cenu da su ubijana srpska deca-vojnici koji su imali nesreću da ih vide u svom okruženju.
    I šta sad,ponovo će se zatalasati lažni patriotizam,ponovo će strane sudije i narodi mrziti Srbe i Srbiju,ponovo će se generacije trovati lažnim" junaštvima",koja su zlikovci počinili u naše ime ali po nalogu imena i prezimena.
    Sve će to ponovo razvodniti novoizabrani srpski istražitelj za ratne zločine na području,sada Kodsova, kao što je to radio, Vekarić i njegov ortak.

  2. Sprema se cirkuska predstava za naivne. Amerikanci stvorili OVK, naoruzavali ih, vojno delovali zajedno sa njima protiv Srbije, izvrsili sa njima agresiju na Srbiju i sada ce oni da sude pripadnicima OVK za zlocine ? To je za naivne i budale. Kao prvo, zlocin je izvrsio NATO-SAD i njima treba da sudi medjunarodni nezavisni sud, a ne americka medjunarodna zajednica. Ovo pozoriste ima za cilj da napravi laznu sliku o americkoj pravdi i da amnestira teroristicku OVK . To je jasno svakom ko ima bar malo pameti i onome ko nije korumpirani – amerofil i natofil.

  3. Kada je specijalni tuzilac za ratne zlocine, herr Svendimen vec u Beogradu ne bi bilo lose da za pocetak krene od glavnog shefa vojske Srbije, "generala" Dikovica kome je patriota i serdar B.Tadic ekspresno dodelio cinove i postavio ga za glavnog sherifa ojadjene vojske Srbije -iako je znao da je Dikovic osumnjicen za ratne zlocine u njegovom rodnom Kosovu. Po slicnom principu "patriotizma" je uznapredovao i Dikicev zemljak sa Kosova "heroj guri" ubivsi na pravdi boga trojicu brace Bitici (americki drzavljani kosovskog porekla) zbog cega ce Vuciceva vlada imati za
    vratom "mrskog" USA ambasadora u Beogradu -dok se to ne resi
    Tu mu nece pomoci ni nekompetentni "patriota" crni Vulin ni pljuvanje po FZP.
    Ako se ovako "brane" srbi sa Kosova -koji su svi na "funkcijama" u Beogradu onda herr Svendimen nema potrebe da ide za Pristinu -svi zlocinci su mu vec u Beogradu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.