Špigel: Vučić ima zaštitnika u EU

Ostavite komentar


      1. I da se provere svi od 2000…prvo predlažem Dinkićeve račune i nekretnine u zemlji i van.

    1. Ako ste pošteni i najbolji, imate najboljeg vođu, radite sve po zakonu zašto vam smeta da se istraže sve afere, zašto se ljutite na novinarska pitanja nekih medija, zašto vam treba ekipa botova, zašto bi da prisvojite sve medije, zašto ucenjujete ljude da glasaju za vas, zašto, zašto, zašto….

    2. Ako je Vucic posten i radi po zakonu, zasto mu smeta provera finansija u telekomu, krusiku…

    3. Zato što se proverama poštenima zbog kritike.a ovima kojima bi trebalo a ima ih mnogo.ništa..

    4. Niko se ne boji postenja, vec nepostenja koje bi da kontrolise. Nikome nije palo na pamet da kontrolise hiljade uplata vladajucoj stranci u identicnom iznosu ali ovde vide nesto sumnjivo. Na kraju, sve je to samo jedan te isti riginšpil:

  1. potpuno se slazem da Srbiju treba ekspresno primiti u EU i da se uticaj UE na Srbiju pojaca direktno kroz davanja a i uslove pravljenja institucija.Vucic ako je megaloman vlasti verovatno ne juri licne pare i verovatno bi ubrzo dobili institucije koje su nezavisne..tuzilastvo sudstvo..policijske uprave ministarstva.. vladu..prateca instituciopnalne fondove NBS i sl lokalne samouprave ..ovako bio neko uz ili protiv ..nema znacenja..Srbija je na brodu u buri i koji ne tone ali i ne staje vec povraca od muke na vlast ali sa broda nema kud.EU samo da pruzi ruku Srbiji-odseci ce pipke autokratiji..

  2. Posle pada,mora čovek negde da se skloni,pa makar i u Mirin stan!-A u Sibiru je mnogo ladan beton!

  3. Ako EU stvarno zeli dobro Srbiji, evo predloga:
    Srbija se automatski prima u EUR odmah po obavljenim SLOBODNIM, DEMOKRATSKIM IZBORIMA NA SVIM NIVOIMA(UKLJUCUJUCI I PREDSEDNICKI), UZ RAVNOPRAVNO PRISUSTVO OPOZICIJE NA SVIM MEDIJIMA I SVIM TV SA NACIONALNOM FREKVENCIJOM.
    Tada cemo svi videti da AV-u nije stalo do Srbije u EU.

  4. Te nezavisne medije nisu nezavisne, vec opozicione i sluze iskljucivo za pljuvanje vlasti, pisanje bezocnih lazi i dezinformacija koje nanose stetu drzavi.

  5. Vucic je predsednik zato sto je vecina naroda tako odlucila, uzalud se opozicija trudi da od sebe prave zrtve, da predstavljaju realnost iskrivljeno, najpre je nelogicno to sto pisu i govore a i veoma ocigledno da je proizvod sujete jer nisu na vlasti, „nezavisni“ mediji su u sluzbi Djilasa.

  6. Ne bih rekla da Vucic ima zastitnika, vec da ipak ima i razumnih ljudi koji shvate da Vuciceva ekonomska politika odgovara razvoju Evropske ekonomije.

  7. Ne vode se istrage, već se istražuju izvori njihovog finansiranja, i umesto da im bude drago da mogu da dokažu svoju ispravnost, oni se postavljaju kao žrtve, a u stvari očigledno da nešto kriju.

  8. što više ovakvih tekstova to će frau Merkel morati da počne da povlači svoju podršku diktatoru sa balkana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.