SPO podržao Vučića

Ostavite komentar


  1. SPO postoji? Pa nisam ih videla na nekoliko poslednjih izbora, Vuk se primirio pod AV-ovim okriljem i ubio stranku.

  2. SPO će nakon odlaska ovih intresedžija biti samo jači. Mirko se uvali na mesto državnog sekretara i posle nedelju dana krene da lobira po Srbiji da sa Žikom preuzima stranku koja je prošla tolike bure i oluje… Ma ajte molim vas…

  3. Pa pomenuti,A,V. je i nastao kao plod kumstva,politickog kumstva…Dete je napredno,ali kasni 25 godina,uostalom,kao i Srbija,koja je u medjuvremenu pokazala zube,a potom postala krezuba baba,kleptoman Ideja i leglo Akademika…

  4. Nisu Giška, Beli, Zvonko, Gaga i Vučko poginuli, da bi danas Čikiriz i Gojković menjali Program SPO, po nalogu Udbe!
    Izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koga je SPO svesrdno podržao na predsedničkim izborima, ima punu podršku naše stranke, za sve poteze čije cilj, Srbija na Zapadu!

  5. Kad je Danica cula da moze da izleti iz UO NIS -a i da ostane bez 6.000 evrica mesecno odrzala je Vuku lekciju da ne talasa i da javno kaze da podrzava SNS. Kako se naplacuje 9. mart na duge staze.

  6. Desničar desničaru, nacionalista nacionalisti, pre, šovinista šovinisti. Zbog takvih, danas je ovako, što znači bolesno i jadno kako u stomaku, tako i duši. One, koji misle drugačije kaznio bih njima omiljenim stereo programom da zaključani i vezani danima slušaju i gledaju šta su ovi i ovakvi likovi izjavljivali i činili juče, šta izjavljuju i čine danas i nagađaju šta će izjavljivati i činiti sutra.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.