Tito i Draža podelili koalicione partnere SNS: Od socijalista do zavetnika – ko je za, a ko protiv Šapićevih ideja?

Ostavite komentar


  1. Bolje mu je da Gsp i kanalizaciju počne da pravi nego da nastavlja bacanje para za daleku prošlost.Ionako je imao keca iz istorije.

  2. Sapicu, iskopaj prvo svoju babu pa je premesti na drugo mesto, da vidimo jel ti to znas da radis, pa cemo videti za dalje

  3. Kada spališ, opljačkaš, porušiš pola Balkana i izgubiš četvrtinu zemlje, jedino što ti preostaje je da lupetaš o grobnicama iz prošlog veka

  4. Sve, sve, ali da objavljujete i izjave jedne budaletine koja je teži oblik patološkog teoretičara zavere, stvarano je degutantno!

  5. Nisu Crvena armje i partizani oslobodili Beograd, ceć samo jednu okupaciju (fašističku) zamenili drugom (sovjetsko-komunističkom).

  6. …Napominje da je vanstranačka ličnost…са чланском картом СНС-а!

  7. Šapic nam kroji našu istoriju iprošlost.Za vreme Tita ,najbolji je zivot bio,za radnike,seljake,besplatno zdrastvo,školstvo,nisu se kupovale diplome,poskuplenja nisu bila.Komunalije platimo godinu dana unapred,u januaru dobiješ uplatnice,cele godine nema poskupljenja,sada kod Šapica jedva platimo mesecno,u dzepu ne ostane ništa.Šapicu mnogo brzo letiš,kreni od matematike do istorije ,da dobro savladaš gradivo,nemoj nam rušit Beograd,jer nije tvoja svojina,spusti se na zemlji.

  8. Na zalost,ono sto su nam uradili Pavelic i Broz ostavilo je trag i podelu u srpskom narodu.Ako ima postenja u ovoj nasoj eliti,otvarajte dosijea.Ostala mi je jedna prica iz onih vremena-kada su Krcun i Leka pobili Srbe koji su bili za Srbiju,dodju u Zagreb da pitaju Stevu Krajacica zasto ne ubija ustase,vec samo Srbe.Znate sta im je odgovorio-kad bih tako radio,ne bi ostao ni jedan Hrvat.Poznata je cinjenica da su Andrija Hembrang i Miroslav Krleza ceo rat proveli u Zagrebu,cesto kao gosti ustasa.Dajte nam istinu,ma koliko bila porazna po vase dedove,drugovi komunisti.

  9. Oduvek sam iz zajebancije govorio da Šapke hoće da pojede SNS iznutra, nisam zano da to stvarno pokušava haha.

  10. Komentar g-din Seselja je vrlo interesantan pa mozda ovo izmestanje treba sagledati u novom svetlu i razmisliti o tome kada g. Sapic govori o izmestanju Tita. Jedino sto se tu onda ne uklapa izmestanje Narodnih heroja sa Kalemegdana a mozda samo sluzi kao paravan za ono prvo da se ne bi bas videlo, ma danas je sve moguce, zar ne. Ziveli

  11. Da li slučajno, da li namerno, mnogi ovde prenebregavaju činjenicu da je Tito u kasnim četrdesetim našu zemlju jasno otklonio od Rusa (Sovjeta). Iako se zvanično deklarila kao neutralna, SFRJ je bila očigledno okrenuta prema zapadu.
    Hvala na pažnji.

  12. Молим Вадћс, не мешајте српски музеј, нити Немањиће са аустро-угарским поднаредником који је јуришао на српске војнике на Дрини!

  13. Pa to i jeste fama radi investitora i najveće cene… Zar ne? Mrtav čovek vam i ne pravi problem. On može i u Aleju Velikana,što da ne!

  14. Ko natera 6. Ličku da spašava onu …ku?
    Oj, Šapiću ti si naša dika,
    Samo kopaj onoga krvnika!

  15. Масонска творевина, југословенска држава се распала у ,,братским,, ратовима а југо носталгичари још плачу за њом и за својим вођом, кога су се чак и његови званично одрекли и не желе га ни хрвати ни словенци јер им је био користан само као привремено решење док не ураде посао за себе, испада као да је за србе учинио највише, па га толико воле и чувају и не могу да га се одрекну као идола .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.