Spotovi SNS: Vučić kao sportski trener ima najviše pregleda, kao psiholog – najviše kritika

U ofanzivnoj onlajn kampanji SNS plaća reklame na Jutjubu a stranački aktivisti dele sadržaj na mrežama

Ostavite komentar


  1. Nekada je u Politikinom Zabavniku postojala popularne stranica „Obucite Cicu“. Vi bi trebalo da u Danasu napravite stranicu „Nagrdite Vučića“. Sigurno bi bilo zainteresovanih da se zabavljaju na ovaj način.

  2. „Vi ste studentkinja? Sigurno ne ispuštate….knjigu iz ruke?“ Šta reći, osim da njegove spotove treba puštati mrzovoljnim i tużnim ljudima, da se razvesele. Pogotovo spot sa autobusom, ja bih tu ubacio Leslija Nilsena. Uzgred, zar nije ON onaj debeli u sredini sa šalom, na tribini u prvom spotu?

  3. Nikakve reklame neće pomoći u zaokruzivanju imena na izborima,to može uticati samo na one intelektualno insuficijentne ljude kojih ima, ne mali broj, na ostale koji razmišljaju svojom glavom, te gluposti nemaju nikakav efekat.Onaj ko previše manipuliše medijima, mora se pomiriti sa ishodom svoje manipulacije jer je ona toliko vidljiva,da sama slika tih manipulacija govori više od 1000 reči.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.