SPS: Branićemo Srbiju od pokušaja onih koji su nasilno uzeli vlast 5. oktobra

Ostavite komentar


  1. Proveo 30 godina u fotelji, sve ratove gledao preko TVa i opet se osilio da javno tvrdi kako ce da nas brani od demokratije. Mnogo smo glup narod, nema dileme.

  2. Normalan covek, ako ga zanima, moze da istraži šta su sve radili ti SPS ovci. Ako je dovoljno srecan pa jos nije bio rodjen tada.
    Al ne razumem retoriku vise, sve svima jasno ko dan. Da je u pitanju samo licni interes ili interes manje grupe. Sticanje bogatstva i moći na sve moguće načine.

  3. Od Ljajica, Dinkica, V. Draskovica, M. Risticevica, Zorane Mihajlovic, G. Vesica, dr Jelene Trivan?

  4. Ovaj Dacic i njegovi su jedna ljudska prevrtljiva beda. Ovom izjavom su dokazali da je 5.oktobar bio najvelicanstvenije sto je ovaj narod mogao da iradi. A Tadic je ispao najveci politicki glupan u istoriji Srbije.

  5. Kako vas nije sramota, ratovali ste sa celim svetom, direktni krivci za izgon Srba iz Hrvatske, nevidjenu inflaciju, iznosenje novca na Kipar i druge destinacije kao i bankrotstvo drzave.I onda kad ste izgubili izbore niste zeleli da priznate poraz i zato se desio peti oktobar.Peti oktobar je nesto najlepse sto se desilo gradjanima ove zemlje.Bagro espeesovska jos osecamo posledice vase vladavine.To se isto odnosi i na radikale zajedno sa Vucicem.

  6. evo opoziciji penal. ovo je klasična glupost dačića koju treba iskoristiti u svetu da se pokaže ko je on u stvari i šta priželjkuje.

  7. Šta reći nego: Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah….i tako do beskonačnosti, pa i dalje…

  8. Muka mi je od ovakvih pojava,Ti pobegao sa KiM ja u prekomandu na KiM 10 godina,91.ja u rat ti na Dedinje,za vreme bombardovanja bomba me bacila kao najlon kesu popucala rebra i slomljena noga,jer nisam bio sa tobom 50 metara ispod zemlje,za pokradene izbore gde ste svi na teškoj robiji trebali da završite,imaš šta da kažeš,jer nisi stigao da kidneš,Da ste vi ostali na vlasti Nato bi ušao kopneno ,5 Oktobar je jedina prava stvar koju narod učini i opet će čini mi se.

  9. Sps je konstantno deo vlasti, lepo sa njom sarađuje a i okoristio se od nje prilično. Neprimereno je da sps daje bilo kakve izjave na temu 5. Oktobra. Najviše su izgubili obični apolitični građani koji su, zbog ovakvih demadoga gurnuti u egzistencijalno siromaštvo i to očigledno na dugi rok. Ne vidim ni da su nešto protiv nato imajući u vidu način na koji je njihov lider pokušavao da se dodvori američkom predsedniku. Vrlo dvoličnu politiku ova stranka vodi samo da se održava na vlasti radi ličnih privilegija pojedinaca. Deo izbornog tela sps-a je principijelan, čine ga ljudi starije dobi, nije na vlasti i svaka im čast i zbog njih vrhuška sps-a mora da vodi dvoličnu politiku.

  10. Srpski Lukašenko, mućkara muvara spletkaroš ološ lopuža banana i koferče drži nekom lekciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.