(FOTO) Ko je sve došao Dačićevim socijalistima na proslavu, na kojoj se obratio Vučić?

Ostavite komentar


  1. Petre a kakve veze ima Bog i vera uopšte sa onima koji 34 godine nisu u stanju da se oslobode Dačića, Vučića, Šešelja i Miloševića ( sada u pojavnom obliku unuka)???

  2. Ma sigurno, ima da se ponose i onda da se “ nose“ sa sns sektom, u nepovrat više! Dosta maltretiranja Srbije od strane ovoliko bolesnika koji nas uništavaju …

  3. Ovu elitu sto se okupila ako bog da kad dodje do promena ceka ih Sremska Mitrovica ili Pozarevac ima ce vremena da razmisle sta su radili Srbiji I njenim gradjanima

  4. Dabogda im preselo ili bilo dobro kao većini nas pod njihovm vlašću 30 god.A kako je nama DOBRO to se zna ,ni većih lažova a bogami i lopova Srbija nepamti.

  5. Само оснивање СНСа,је веће зло од преобраћања комуњара у СПС.Али сва зла су почела са СПС бандом,а дефинитивно нестајање Србије завршиће се са СНС мафијом.Е па грађани Србије шта сте тражили то сте и добили,жути су били лоши,али ови црно- црвени су зло како постоји само у хорор филмовима и у Србији.Збогом Србијо и нека ти је вјечна ја памјет.

  6. „Imate čime da se ponosite u svojoj prošlosti…“, reče Pinokio, ali ne navodi šta je to.

    Čak ni on nije umeo da iskonstruiše ni jedan jedini lažni primer kojim bi mogli da se ponose. Ali bukvalno NULA bodova. Nema ni jedne jedine stvari.

    Aj’ bar da je nula, nego su u debelom minusu! Totalni sunovrat države i društva za te njiihove 34 godine. Prvo su upropastili Jugoslaviju, onda Srbiju i Crnu Goru, pa na kraju i Srbiju. Započinjali mnoge proksi-ratove i sve redom gubili. Masovni ratni zločini, masovne grobnice sa hiljadama leševa drugih naroda, terror, ubijali gradjane Srbije, političke protivnike, pištoljima, kamionima, kalašnjikovima. Razvalili ekonomiju i industriju, hiperinflacija… Na kraju su čak započeli i rat sa NATO paktom, pa onda brže-bolje pobegli sa Kosova kad su videli da im se ozbiljno ljulja vlast.

    Trenutno učestvuju u pretvaranju Srbije u toksičnu rudarsku koloniju u kojoj je planirano otvaranje još oko 40-tak novih rudnika. Rio Tinto litijum je samo prvi od tih.

    I sve ovo zašto? Samo da bi njima i njihovim porodicama bio lep i ispunjen život. Da bi se Dačić vozio u službenom autu sa vozačem i da ima para. Da bi Šešelj mogao da proždere pečeno prase kad god poželi. Da bi Toma Grobar, seljak iz Bajčetine, živeo u vili na Dedinju sa svojom baba-seljankom i imao poslugu. Da bi Vučić mogao da se šeta u odeći od par hiljada evra, gleda sebe na svim televizijama, i sastaje se sa svetskim državnicima; a Stonoga šopinguje cipele i parfeme po Parizu, dok dete-Danilo gleda uživo fudbalske utakmice o trošku gradjana Srbije. Vau, kakav uspeh. Ogavni polusvet.

    A vidi i ovog Šapića, čuvenog četnika i borca za iselenje Tita iz Kuće cveća, došao čovek na proslavu Socijalističke partije, naslednice Komunističke partije!?! Ćaska on opušteno u majici, proslavlja…

  7. Svi su u ladovini i po banketima 34 godine. Ista ekipa. Nema nijednog da nas obidje na gradilištu, a kamoli da nešto rade. Što bi, kad im mi zaradimo za lusksuz u kome se baškare duže od tri decenije.

  8. Znamo kako je SPS vladao,za razliku od SNS-A,stranke koja je uradila nešto za ovu Državu,kada je Dačić vladao devedesetih i jasnije benzin i nafta su kupovani u flašama od litar i po,platu od 5 eura itd itd.
    Treba da zahvali Vučiću što opstaje i dalje,i sa 5 posto biračkog tela čovek vlada
    Bravo Ivice Dačiću

  9. Oni sa crvenima danas slave 34 godine uništenja Jugoslavije, a potom i Srbije. Radimo u najgorim uslovima , najviše u Evropi, za najmanje plate, a plaćamo najskuplju robu da bi se oni bahatili, krali i ništa pritm ne radili.

  10. Čime može da se ponosi SPS vodili ratove državu upropastili sve fabrike propale,radnici ostali na ulice.Srpski narod propatio proteran sa svojih ognjišta. Oni se obogatili narod osiromasio.Sad se udružili sa sa SNS om da bolje kradu zajedno.Sram ih bilo

  11. @supergenije
    Odličan komentar da takvog nisam odavno čuo.Svaka rec i svaki od navedenih huligana su se našli tamo gde im je mesto.
    Ali,kad bi narod Srbije to imao u glavi i sa tim olosem rascistila jednom zauvek,a da se dotični javljaju za reč samo kada im se dozvoli.Jer kad i takvi četnici hoće da izbrisu istoriju,da se vredja čak i jedan Josip Broz Tito,da se velicaju četnici,onda je to ljudska mizerija.Zato tebi hvala na tvom komentaru,a Danasu na objavi istog.

  12. Ko nas je kleo nije dangubio! Ovaj Ivica koferče ce da ostane dozivotno na funkciji.

  13. Pasja vrucina,lepa mala zemlja ,moze se zamisliti kao u bajci.
    Zemlja izdasna,ne mora ni da se zaliva a daje,oplodjuje.
    Dovoljna,divna,lepa.
    Doduse nema more ,al tim pre nema ni ludila turista.
    Imamo sve sto nam je bog dao u prirodi.
    Al narod fali.
    Pomozi nam boze,mada sam ateista,da uspemo da ovo malo parče zemlje sacuvamo od dusmana.
    Dusmane smo imali uvek,nesto nas je uvek spasavalo.
    Ateista sam al ovo je toliko zlo da ne znam u koga da se uzdam.
    Al imam nade.
    Uvek

  14. Falio je samo Duško Mijhajlović (Nova Demokratija) Baš bude kao devedesetih. A prodjoše nam godine. Pojedoše ih skakavci.

  15. Sps je nastao spajanjem Saveza komunista i socijalističkog saveza (SSRNJ), preuzeli su njihovu kompletnu imovinu i zato su najbogatija partija u zemlji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.