SPS osudio protestni skup Boška Obradovića i pristalica na trgu u Čačku

Ostavite komentar


  1. A navijace sto za vreme zabrane kretanja u grupama upadaju u zgrade i pale baklje po krovovima ugrozavajuci stanare tih zgrada niste osudili? A da, oni imaju uredne dozvole za kretanje u vreme zabrane kretanja.

  2. Zato podržavaju AV, koji bez maske sa bulumentom deli raspiratore i sina bez maske koji „brine“ o penzionerima. Pitam se da li koferče zna makedonsku pesmu „Poj malo mome“?

  3. SPS….rekose neki tamo neke kojestarije! Mladost ste nam upropastili,necete buducnost. Do slobode! 20.05!!!

  4. Svaka cast za SPS dobicete jos jedan plus kod SNS .Slepovanje funkcionise jos uvek.

    1. Da su kojom srećom bili zabranjeni 5. oktobra i Sps i Srs, sad ne bi bilo protesta ni u Čačku ni bilo gde drugo a Srbija bi bila na pravom putu oporavka. Ovako tapkamo u mestu evo već 20 godina…..

  5. SPS je uveliko u predizbornoj kampanji i ponovo (mudro) glumi nezavisnog takmaca za vlast. Partija spremna da preko noći promeni saveznike da bi ostala u vlasti i tako ‘oprala’ svoja nedela (i nastavila po starom). Sve paljbe se usmeravaju ka SNS bandi (opravdano, svakako) ali se SPS mafija nekako ostavlja po strani, umesto da se i po njima ‘udari’ iz svih oruđa. Istina je da SPS pod vođstvom Dačića uspeo da prikrije svoje pravo delovanje (Miloševićevska politika i pljačkaški maniri) čučeći u senci drugih partija ali ako bolje pogledamo nijedna lopovska vlast ne bi mogla da opstane bez njih. Ne skrećite pogled sa njih da se ponovo, nekažnjeno, ne provuku.

  6. Blizi se novi 5. Oktobar, krcka se…Osecate li to bagro?? Ovaj put nece biti milosti.

  7. A zašto ne osudište SNSovske skupove na početku pandemije. Onda ste ponizno ćutali. More gadite mi se.

  8. Koliko god jedna parlamentarna stranka ima pravo da kritikuje postupke druge stranke ovo mi lici na pucanje iz prazne puske i kao cisto predizborna retorika. Izgleda da im je pon estalo pravih argumenata. Slicno kao i vatrometima protiv serpovanja..Pokretacka energija jednog ni blizu nije pokretacke energije drugog i zato tesko moze da mu parira.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.