SPS se izvinio Vučiću: Razrešen svih funkcija u Blacu zbog pogrdne pesme o predsedniku Srbije

Ostavite komentar


  1. Na proslavama se peva i veseli, a ne iznose se programi. Bravo za pevača. Nažalost, da je to jedina „mana“ Vučića Srbija bi bila srećna. Vučić vodi Srbiju u ambis i neće da stane dok to ne postigne ili ga Srbija spreči u tome.

  2. Čovjek tako misli, tako govori. To je sloboda govora. A to sto je razresen dužnosti!? Nemojte reci da je Srbija slobodna zemlja

  3. A šta je sa Bajatovićem, pa neko reče da je on angažovan na više funkcija i da ima platu 35000 eura! Nije li to sukob interesa, ako je to tačno.

  4. Stvarno bezobrazno kao clan SPS ogorcen sam.Da nisu to uradili izgubili bi 8 glasova koje ja uvek donesem mojoj stranci.

  5. SPS nikada nije podrzavao SNS samo je Dacic podrzavao zbog licnog interesa.U stvari svaka stranka i treba da ima svoj program a ne da podrzava nekoga.

  6. Nepomenik je sad I voajer, treba doraditi hit… Svaka cast tom liku, sps da se stidi, na sta su spali, da se slihtaju ovom neradniku

  7. Da li će se sada i Vučić izviniti Dačiću za „male nesporazume“ koji se svakog dana objavljuju u Kuriru?

  8. „Razrešen svih funkcija u Blacu zbog pogrdne pesme o predsedniku Srbije“,

    То неће променити чињеничо стање

  9. „Да ли ће слобода умети да пева, као што су сужњи певали о њој?“ Б.М.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.