SPS slavi 30 godina, Dačić poručio funkcionerima da nisu veći od partije

Ostavite komentar


    1. Govorio Čanak da to treba zabraniti, zajedno sa arkanovcem Palmom i ( k)radikalima…

      Sada kusamo posledice nečinjenja..

      1. To je govorio Čanak iz 2000-te. Čanak iz 2020-te, kaže, ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se!

  1. “lopovi izdajnici nikada neće doći na vlast u Srbiji“
    Naravno, nemogu doći, oni su došli i vladaju. Dokle, zavisi od nas.

  2. Šta je najveći izdajnik i lopov ako to nije Mološević.Kamo puste sreće da nikad nije postojao Milošević niti SPS koji u Srbiji promoviše komunizam a Šešelj i radikali promovišu fašizam.ako su oni budućnost moderne Srbije onda nije ni čudo što nestajemo kao narod.

    1. Dacica i njegov SPS, zajedno sa sirovim Seseljom i njegovim radikalima treba poslati u muzej, odn muzej vostanih figura, kao deo ruzne proslosti ovih prostora.

  3. Tito je stvorio SISTEM koji još vlada u Srbiji. To je sistem gde tri grane vlasti nisu razdvojene, gde su mediji i instucije školstva i kulture instrumenti vladajuće ideologije…Kada je 1989. svuda u Evropi pado Berlinski zid kod nas su komunističkog aparačika Slobu nametali u YU kao novog Tita. Dokle nas je doveo Sloba i & (njegovi nastavljači)? Do dna: dno-dna, kanlizacija i deponije….

  4. SPS je izgubila rejting zahvaljujuci lideru Ivici Dacicu zato sto je posle svakih parlamentarnih izbora favorizovao sebe i stavljao u prvi plan i jednu te istu ekipu i naravno glasaci prezasiceni njihovim likovima su polako prelazili da glasaju za druge.Svaka partija pa i SPS trebaju da u prvi plan isturaju mlade,skolovane i sposobne ljude koji ce SPS povesti u srecniju buducnost.

  5. Vrh SPS-a kako aktuelni tako i onaj u vreme Miloševića i JUL-a treba pohapsiti, imovinu oduzeti a porodice raseliti po belom svetu a samu partiju treba zabraniti zbog udruživanja radi kriminalnog delovanja. To naravno u nekom normalnom svetu a u ovoj ludnici oni slave jubilej 30 godina uništavanja države i seljačkog bahaćenja. Ali ko zna, možda baš bojkot bude početak nekog novog, normalnog vremena.

  6. … i dovukli svoju decu . Za njih nema zime dok nasa odlaze … Jadan si narode ? Mozda tako treba ? 😉

  7. Funkcioneri SPS, Dačić, Antić, Ružić, Zagrađanin ne moraju da brinu za svoju budućnost – spremili su naslednike, svoje sinove. Zašto socijalisti da ne učlane svoju decu u SPS. Što su oni bolji od radikala? Šešelj svojevremeno ženu je kandidovao za predsednicu države, a sina doveo u Narodnu skupštinu. Za razliku od njih, Tito u komunizmu, svoje sinove nije forsirao u politici, držao ih dalje od sebe, da mu ne pokvare politički ugled.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.