Srbi 14. dan na barikadama, skoro pola meseca, neizvesnost sve veća

Ostavite komentar


  1. Srbi su juče na mirnom protestu u Rudaru zahtevali povlačenje specijalnih snaga kosovske policije i oslobađanje uhapšenih Miljana Adžića, Dejana Pantića i Slađana Trajkovića, podseća RTS.
    To jeste pravo naroda da teaze jet se silom zlo narodu cini sto nemaju nikakvog prava !!!
    Stručnjaci za bezbednost na Kosovu ocenjuju da Kosovska policija ima kapacitet da ukloni barikade, ali, kako smatraju, da s obzirom na osetljivost i opasnost, ne treba delovati bez pune koordinacije sa KFOR-om, piše Kossev. Da to slucajno ne pokusaju da silom sami sebi to pravo daju sto nemaju u tudjoj zemlji da silom zlom zlocinom silom rade u tudjoj zemlji sta god zeli srbija i narod da budu spremni sta imsmeta barikade ne zlo sto se silom narodu cini to zlo srbija vise da ne dozvoli u svojoj zemlji silom zele sami sebi da to pravo daju sto nemaju u tudjoj zemlji i da svako zlo i zlocina silom narodu cine to se nesme i nemoze dozvoliti treba da se üistuje prava naroda i zahtev da se ispuni narodu to je njihovo pravo u svojoj sopstvenoj zemlji jer se silom zlo narodu cini to se vise nesme i nemoze dozvoliti jer to je njihov zlo i zlocin sto silom narodu cine i napadaju i sto silom neivne ljude hapse !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.