„Srbi i Bošnjaci da razgovaraju bez posrednika“: Vučić u intervjuu za sarajevski Dnevni avaz o Saboru, rezoluciji o Srebrenici i rešavanju sukoba

Ostavite komentar


  1. je sto si ti pljackas koji otima dijelove tudje zemlje. Mi u BiH nemamo sta da pricamo sa ekstremistima koji su aktivno ucestvovali aktivno u zlocinima u devedesetim. Moraces ipak da pricas prvo sa amerikancima

  2. Srbi i Bošnjaci treba da sarađuju, jedinstvom, mirom i slogom možemo sve. Da zajedno sarađujemo i jačamo ekonomiju.

  3. Srbi i Bosnjaci su isti narod. Pravilno bi bilo Pravoslavci i Muslimani.

  4. Prestanite dizati tenzije i prekrajanju granica i zavadjanju naroda .
    Sramno sta radite.
    Okrenite se ekonomiji, rastu standarda gradjana , kulturi , obrazovanju , vaspitavanju dece naucite ih nekim lepim vrednostima bez ratova , mrznje prema svima koji nisu vasi .

  5. Zašto tako nisi govorio kad si sa Šešeljom puco po Sarajlijama? Tebi i Dodiku niko nikad od svih naroda (osim tvojih radikalskih Srba) u ovom regionu bivše Juge nece verovat.

  6. Nema potrebe da se izaziva nikakavrat niti će srbija uci u bilo kakav rat. Nama je bitno da se sacuva mir. Iako bi neko treći zeleo da se dogodito jer se u sve mesaju nepotrebno, to se desiti nece.

  7. Ostavi se ti Srba i Bošnjaka, negose izvini i vrati glasove koje si pokrao na izborima u Nišu.

  8. Bošnjačka mržnja..kako je Sarajevo.imenuje, dolazi .apsoluyno od SNS..Vučića.!
    Iz države Srbije samo pružena ruka saradnje
    I razumevanja!!!!!

  9. Znaci sada kada oseca da pocinje da gubi polozaj u Svetu,pokusava na perfidan nacin postigne nesto.To nesto je nista i tako ce ostati,a sada moze da zapocnu i tuzbe protiv onih koji su odgovorni za Genocid.Ljudi (sarajlije) se dobro secaju ovog cetnika iz 90-ih,kada je trazio sto muslimanskih glava za jednog srbina.I nije ovaj cetnik setao Grbavicom sa kisobranom u ruci,to znaju gradjani Sarajeva.Sad se priblizava trenutak vucko kada trebas da placas racune za pocinjena dela.Siguran sam da ce gradjani Srbije biti zahvalni,kad se nadjes tamo gde ti je mesto,tj Zabela.

  10. Trazi od naroda da ne pali vatru na otvorenom prostoru po vrucini i vetrovitom vremenu

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.