Srbi iz Novog Pazara pisali Vučiću, on poručio da će doći da razgovara sa njima i Bošnjacima

Ostavite komentar


  1. To slavljenje badnjaka nije nikad bilo, to se u kucu unosilo, Preterivanje u bilo cemu NIJE DOBRO.
    Cak i ove price o zastiti RS u UN, mnogo se trpamo bez osnova i bilo kakvog moguceg rezultata.

  2. ZAR OPET! Vec decenijama se ovde potpiruju nacionalne strasti. A kada god diktatoru pocne da se ljulja fotelja, on ih dodatno podgreva. Tako smo svaki put kada je Milosevic imao unatrasnje probleme, dobili RAT. Vucic nastavlja istu politiku, samo sada „ratuje“ kod kuce ili tamo gde Srbi zele da budu glavni. Sireci svoju malignu propagandu. Iz njegovih izjava uvek je jasno kako je on bas za MIR, pa onda sledi jedno ALI! Tako je u obracanju onima kojima je nalozio da se bune, morao da spomene Sarajevo. „Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se mir mora sačuvati po svaku cenu sa „našom bošnjačkom braćom koji, ni za šta nisu krivi, već su naterani da slušaju propagandu Sarajeva“. To sto su Srbi NATERANI da slusaju NJEGA je bas OK.

  3. Ono sto je „rekao bih vazno da gradjani znaju“, bas kao sto medju Srbima ima „RADIKALNIH SRBA“ isto tako i medju „bošnjacima“ imate bitne PODELE na „normalne, pristojne vernike, muslimane koji sa svojim komsijama i prijateljima pripadnicima drugih religija zive u najboljem odnosu“ postujuci jedni druge i cestitajuci jedni drugima i bajrame i bozice i uskrse ali NAZALOST i medju „bošnjacima“ danas imate RADIKALE kojima su „TALIBANI“ blizi i od ovih „normalnih bošnjaka“ a kamo li pripadnici drugih religija !
    I ako Vučić namerava da ode i da razgovara sa „Srbima i Bošnjacima“ neka razgovara sa tim RADIKALIMA a ne sa Srbima i Bošnjacima koji ionako OSUDJUJU takve RADIKALSKE provokacije sa jedne i sa druge strane sto je jasno vidljivo iz npr. reakcije Fahrudina Kladničanina !
    Ako Vučić „smatra“ da su svi Srbi i svi Bošnjaci ISTI ne mora da se „lomata za Novi Pazar“, Rasim Ljajic mu je „na dohvatu ruke“ pa neka njega „priupita sta mu je to trebalo“ da proslavlja Bajram sa teretnjacima i automobilima ?

  4. A sta oni nisu Srbi ?
    Ok. Oduzimanje Srpskih licnih karti i pasosa i to je to.
    I onda u Bosnu po pasose i licne karte. I onda ce biti bosnjaci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.