Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole

Ostavite komentar


  1. Da ste sudbinu uzeli u svoje ruke nego ste cekali da drugi rese vase probleme druge bi vam ptice pevale.

  2. Izdaja Srba sa Kosova i Metohije je ocigledna. Samo fali oluja.

  3. Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole

    Ono sto je „rekao bih vazno da gradjani razumu“, svi Srbi sa Kosova koji menjaju vozačke dozvole ujedno se „odriču i čirilice“ !

  4. I? sta se hoce dokazati ovim tekstom? Da Srbi na Kosovu postaju „lojalni“ gradjani „drzave kosova“, da „prihavatju realnost“ i da su odusevljeni Kurtijem? Bice da je ovo uzimanje tih dozvola rezultat kontinuiranog velikoalbanskog fasizma koji je svoj vrhunac dostigao kada je Kurti postao „faktor“ na Kosovu i od kada je Nemacka pojacala svoj angazman, rezultat nasilja i ucenjivanja, zastrasivanja i hapsenja koja svakodnevno dozivljavaju Srbi na Kosovu i toga da ih je drzava Srbija ostavila na cedilu i ne nudi im nikakvu zastitu niti resenja.

  5. morali su se uzimati okupacioni dokumenti. Ne vidim šta je poruka teksta.

  6. @срамота: Биће да је ово узиманје тих дозвола резултат континуираног великоалбанског фашизма који је свој врхунац достигао када је Курти постао „фактор“ на Косову. Није то тачно! Срби узимају косовске таблице РКС (Република Косово) по решенју Бриселског споразума са статусним атрибутима државе, којим је Косово и Метохија предата Шиптарима, али се споразум за домаћу употребу „тумачи“ наопако да се Срби не досете да су предати шиптарима са територијом КиМ! Вучићева визија будућности. Курти само „делује“ фашистички да протера Србе за етнички чисто Косово-велику Албанију!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.