Srbija, Amerika i promena politike: Da li će Radoičić biti izručen

Ostavite komentar


  1. Izrucen kome???? Srbija ne priznaje Kosovske institucije. On moze da odgovara u Srbiji a nikako na Kosovu. Opametite se malo.

  2. Izaslanik SAD za dijalog je na X mrezi objavio da drzavni sekretar Blinken i savetnik za nacionalnu bezbednost Saliven iz Bele kuce ni na mapi ne bi umeli pronaci Balkan niti da ikakvih dodirnih tacaka sa Srbijom nemaju. Tu izaslanik SAD za dijalog upita zasto su ova dvojica plasirala lazne informacije o broju srpske vojske i dali zeleno svetlo Kurtiju. Mozda jer je skupstina SAD blokirala vladu u novim pomocima Ukrajini pred izbore pa traze novu tacku usijanja i vojne proizvodnje a mozda je nesto sasvim trece. Brzo cemo videti.

  3. Izaslanik SAD za dijalog je na X mrezi objavio da drzavni sekretar Blinken i savetnik za nacionalnu bezbednost Saliven iz Bele kuce ni na mapi ne bi umeli pronaci Balkan niti da ikakvih dodirnih tacaka sa Srbijom nemaju. Tu izaslanik SAD za dijalog upita zasto su ova dvojica plasirala lazne informacije o broju srpske vojske i dali zeleno svetlo Kurtiju.

  4. Što pre se Srbija oslobodi ovog lika, to bolje! Ali ga Vučić neće dati. Stari pajtosi u biznisu!!

  5. „Marko“ i „marketing“ je ista osoba. Tekst pun laži, sročen da zbuni. Antizapadna propaganda. Naravno da i Blinken i Saliven ne samo da znaju gde je Balkan i Srbija, nego su i bili ovde. Eto dokle idu u lažima antizapadni proputinovski propagandisti.

  6. Вучић се увек извуче тако што одједном поче да хвали Европу и Америку и поједине политичаре…..Србија страда а не Вучић….

  7. Ti bi trebao da se opametis,i nisi merodavan da to drugome porucujes.On je napravio terko krivicno delo na Kosovu,i oni po Zakonu mogu i trebaju da mu sude.Nisu srbi nenakav izuzetak pa da se svim kriminalcima su di u Srbiji kao npr ubici svedske ministarke Ane Lind,ili kada je Srbija platila milion dolara da se kriminalac kovacevic prosvercuje iz SAD-a u Srbiju.I ti nekome savetujes da se opameti!

  8. Izručiće ga i pitaće, jel treba još neko, kad ga stisnu i ucene …pa zar nismo potpisali Briselski, onomad Američki, pa Ohridski sporazum, ukinuli sami svoje institucije na kosovu i obavezali se na uzajamno poštovanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta…to je odnos dve države tako da….šta tu nije jasno a rezoluciju 1244 smo sporazumima suspendovali valjda je to jasno do sad …

  9. Radojica će vlast pre da likvidira sama, nego da ga preda Prištini. Mrtva usta ne govore, što bi rekli krimosi.

  10. Zaigro se mali od Seleta ali ovoga puta pogresne igracke uzeo. Opet ce ucitelj da pobegne u Hag a on ne ledinu i to ti je to a mi ima da ispastamo ako se ne osvestimo. Mislim tesko jer budala ostaje budala.

  11. @Marketing=Marko
    Kada se potpisujes sa razlicitim imenima bar promeni red reci da te ne provale. O kakvom izaslaniku pises, taj ne postoji. A i ostalo si se izlupetao.

  12. KO GOD DA JE NAGOVARAO NA OVAJ INCIDENT NIJE PRIJATELJ SRBIJE,NISTA NISU URADILI DOBRO NI SRBIJI NI NARODU DOLE,NI SVOJOJOJ PORODICI,A OVI HULIGANI STO BI DA RATUJU SA NATOM NEMAJU MOZGA.

  13. Ma samo da nadje način , ode i ovaj naš Prigožin kao da nikad nije ni postijao .Sve će da uradimo samo mi neuzimajte VLAST.Do pislednjeg Srbina ćemo žrtvovati narod samo VLAST da sačuvamo

  14. da ste vi u pravu? Većinska Srbija ne želi ni EU ni amerčke diktate…

  15. Vicic ne moze 10 godina da izgradi autobusku u Beogradu i preciscivac za otpadne vode a kamoli Kosovo da resi. Sad hoce totalno da nas upropasti sa litijumom, zgradurinama, stadionima dok su nam reke prekrivene fekalijama nebi li dobio jos para za finamsiranje produzetka agonije svoje vladavine, da bi dao 600 mil Telekomu za prenos fudbala i donaciju nekoj zanatskoj formi iz Slivacke za fabriku baterija u Cupriji.

  16. Postovani Marketing / Marko, vi ste negde nesto procitali ili ste ovo sami izmislili a nije lepo lagati, kaze nas narod u lazi su kratke noge, upravo ste to dokazali i Blinken i Saliven su bili ovde u poseti i znaju gde je Srbija, nije to Klinton pa da ne zna gde je KiM. Blago vama naprednom. Ziveli

  17. Expo smo dobili i tu cemo izgleda moradi da zalegnemo, „podetili“ smo cak i Amerikance u tesnoj borbi za prestiz. Kostace nas ko SV. Petra kajgana kako se kaze. Jedino ne znamo sta cemo sa Nac. Stadionom, vozom do EXPO, ili metro mozda, kanalizacija, vodovod, preciscavanje voda, zagadjenje vazduha, sta to bese? Ali smo zato mnogo puteva izgradili ok narocito ako budu trajali makar polovinu godina koliko su hitlerovi puteve i dalje traju u Nemackoj, obnavljamo bolnice, bogu hvala, nesto i podizemo, sve je to lepo ali ono gore navedeno cega nema potire sve ono sto je dobro uradjeno. O zeleznici necu da pricam nekada najeftiniji prevoz za koju godinu nece postojati, tako je to obicno kada diletanti vode drzavu. Blago nama. Ziveli

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.