„Srbija dobila demarš Kvinte“: Vučić posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost

Ostavite komentar


  1. Koja je suštinska razlika između KS i RKS tablica? Ne razumem kako su to KS statusno neutralne a RKS nisu? Takođe, ovo lepljenje stikera preko tablica mi je na nivou dece predškolskog uzrasta. Bolje bi bilo da se svi pozabave razlozima zašto ljudi beže s ovih prostora umesto što se bave glupostima.

  2. O zameni tablica se priča mesecima. Kako je tek sada „otkriveno“ da to nije dogovoreno?

  3. Juzno od Ibra Srbi prihvataju tablice i nikom nista.Nemoj da neko pogine zbog parceta lima.

  4. Predsednice, ne rekoste kako vi prezivljavate ove talase poskupljenja svega i svacega, kako sastavljate kraj sa krajem????Ja i moja porodica tesko!!!!

  5. E…pa sad moramo verovati maheru. Jer AV najbolje zna kako se obmanjuje, laže, kako se izmišljaju stvari koje ne postoje, za to je – expert. Svaka čast preCedniče, vala si im održao lekciju o tome kako se manipuliše.

  6. Meni samo nije jasno zašto porede bombardovanje Srbije, sa ratom u Ukrajini. Kao da su Amerikanci živeli u našoj južnoj pokrajini

  7. Sve je laz samo Vucic na svetu zna sta je istina. Opet nam pravi problem i navuci ce neku bedu. Prosli put kad je prkosio celom svetu i prikazivao nas kao zrtve, prosli smo prilicno lose. Samo kod nas, sa radikalima, istorija se ponavlja svakih 20-30 godina.

  8. Vučić se tada pitao koliko i Vi i ja. Nije ni čudo da je toliko omiljen u narodu, kada ste vi iz opozicije od njega napravili mitsko biće. Kada čitam vaše komentare o Vučiću, kao da čitam viceve o Čak Norisu.

  9. Ej zovi Klintona. Znas da si mu dao 2 miliona za kampanju Hilari 2016 god. Tvoj prijatelj,zar ne. Ili Blera zovi,i njega si placao kao savetnika zar ne?

  10. Zašto se mi ponašamo kao zlostavljana žena u braku? Sve trpimo kao za neki cilj, za neko obećanje! Ama EU teraj svoje i obiđi nas više!

  11. Ne mogu da verujem ove sto podržavaju opoziciju.Bore se protiv Vučić čak i na štetu Srbije.Ne razumete razliku između KS i RKS to znači da ste potpuno neupućeni.Zasto je nastao problem oko tablica pitajte Jeremić jer je on taj sporazum potpisao 2011.

  12. Ultimatum je dobio predsednik, sve je sam rešavao i potpisivao, pa i ovo je za njega. Sve je već dao, pa može i tablice.

  13. Dodat će na prelaze još jedan diskleimer nešto kao : dragi srbi dok ste u autu tablice ne vidite, a kad izađete nemojte ih gledati i prati…

  14. još jedan je govorio „niko ne sme da vas bije“, i znamo kako je ta priča završila…

  15. Šta pričaš šta si radio. To nikome, sem tebi nije važno kao opravdanje. Važno je šta će biti – učinak sine. Priče su za kafanu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.