Srbija i Albanija: Otkrivanje

Specijalno za Danas

Ostavite komentar


  1. Mislim da kroz ekonomsku saradnju Srbija i Albanija mogu da napreduju i rese sve nesuglasice.

  2. Nije sporno da imamo dobro saradnju sa Albanijom, samo neka nam se ne mešaju u pitanje Kosova.

  3. Mislim da kroz ekonomsku saradnju Srbija i Albanija mogu da napreduju i rese sve nesuglasice.

  4. Srbi i Albanci su dva najbrojnija naroda u regionu i dobro je da imamo zadovoljavajuću saradnju. To je u suštini i preduslov za stabilnost celokupnog regiona.

  5. Србија је увек спремна за сарадњу са свим земљама у региону укључујући и Албанију, јер региону је потребан мир и стабилност како би се спроводиле реформе и убрзао економски развој.

  6. Odnosi bi mnogo bili bolji da Rama i političari izAbanije ne mešaju s e u unutrašnje stvari Srbije.

  7. Sve je to lepo i ove dve zemlje bi brzo uspostavile još bolju sradnju ali status Kosova ih uvek vraća na početak i tako će biti i ovaj put,nažalost.

  8. Nadam se boljim ekonomskim i političkim odnosima ali sumnjam u Ramu, on još sanja veliku Albaniju.

  9. Odnosi Srbija i Albanije, su od 2014 godin i čuvenog drona, značajno unapredjeni u pozitivnom smislu.

  10. Srbija i Albanija će svakako će naći zajednički jezik. Srbija i Albanija moraju da ostvare punu saradnju sa državama u regionu.

  11. Misli da Albancima ipak treba da se skrene paznja oko toga kako se treba ponasati u pregovorima. Dosta je bilo popustanja njihovoj strani a zanovetanja nasoj.

  12. Odnosi izmedju ove dve zemlje su u poslednje vreme na jednom novom nivou koji ce biti znacajan za obe strane.

  13. Ovaj pomak sa Albanijom je još jedan dokaz da se sve može rešiti mirnim putem-i vuk sit i ovce na broju.

  14. Slažem se sa gospođom-predrasude se moraju prevazići. Prethodna vlast je izbegavala dijalog sa Tiranom, ali dolaskom Aleksandra Vučića mnogo toga se promenilo.

  15. Bolji odnosi sigurno su uspostavljeni,zahvaljujući našoj Vladi i premijeru Vučiću koji sve rade da bi se odnosi sa Albanijom značajno poboljšali.

  16. Sigurno je da su odnosi između nas i Albanaca značajno poboljšani,više zahvaljujući našem premijeru.

  17. Mir i stabilnost su, naravno, osnove za dalji razvoj svih zemalja. Nama treba da bude u interesu da stvaramo i osnazujemo dobre, prijateljske odnose sa svim zemljama pa tako i sa Albanijom. Zarad bolje buducnosti treba spustiti loptu i sagledati racionalno mnoge stvari. Proslost neka ostane proslosti, buducnost treba da stvorimo. Neka bude lepa.

  18. У унапређењу односа Србије и Албаније велику улогу игра и Регионална канцеларија за сарадњу младих јер су млади вољни да прихвате промене и боре се против предрасуда.

  19. Razum je prevladao na svu srecu,a zahvaljujuci Rami i Vucicu tako da se samo dobre stvari mogu ocekivati u buducnosti.

  20. Mi moramo da jačamo međudržavnu saradnju, jer od života u prošlosti nema ničeg, ali valjdaje za očekivati da budu ispravljene neke nepravde prema našoj strani

  21. Nas premijer zaista daje svoj maksimum da bi se popravili odnosi sa Albanijom i rezultati dolaze sami po sebi.

  22. Odnosi sa Albanijom su malo bolji ali za to je zasluzna Srbija koja se maksimalno trudi da poboljsa odnose.

  23. Saradnja Srbije i Albanije mora biti bolja. Srbija daje sve od sebe da se to i ostvari ali je sve to uzaludno ako druga strana to ne zeli.

  24. Ukoliko postoji volja i želja da se odnosi poboljšaju, razgovorom i dogovorom to se može postići, kao što je i sad bio slučaj i zahvaljujući korektnom ponašanju obe strane Srbija i Albanija imaju sve bolji odnos i saradnju.

  25. Obe zemlje su pokazale volju da se odnosi poprave i to su i uradili, takođe su svesni da će ova saradnja mnogo doprineti ekonomskom razvoju i Srbije i Albanije.

  26. Francuska pruza podrsku normalizaciji odnosa Srbije i Albanije. To je u obostranom interesu jer obe zemlje zele u EU.

  27. Mislim da je vreme mrznje izmedju Srbije i Albanije na svu srecu iza nas ono sto je razlog da su se desiule pozitivne stvari su pre svega kroz ekonomsku saradnju Srbija i Albanija mogu da napreduju i rese sve nesuglasice.

  28. Vredan i posten i naporan rad naseg Premijera i njegovog tima je doneo taj rezultat vecim delom.

  29. Srbija cini sve da sa svakom drzavom,pa i Albanijom ima korktnu saradnju po svim pitanjima.

  30. Drago mi je sto su predrasude prevazidjene i sto Srbija i Albanija mogu da dobre medjususedske odnose.

  31. Једино недостаје информација ко је Данасу наложио да замоли њену екселенцију да напише овај дирљиви и срцеломни текст. Мада, прилично је јасно да америчка амбасада њеној екселенцији директно издаје налоге, без да им је потребан Данас као курир.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.