Srbija je večna dok su joj deca verna i Zdravo da pobedi: Saradnja Zdrave Srbije i radikala u Kragujevcu 1Foto: GrO ZS i GrO SRS Kragujevac

 

Gradski odbori stranaka Zdrava Srbija i SRS najavili su saardnju i zajedničko delovanje na političkoj sceni u Kragujevcu.

Oni su jutros obavestili članove i simpatizere obe stranke, kao i celokupnu kragujevačku javnost da su GrO Zdrave Srbije i GrO Srpske Radikalne Stranke u Kragujevcu postigli dogovor o zajedničkim aktivnostima u ovom gradu.

U svom obraćanju javnosti i medijima podsećaju da budući da je u Skupštini grada Kragujevca već formirana Odbornička grupa koju čine Odbornici Zdrave Srbije i Srpske Radikalne Stranke da je ovo samo nastavak jedne dobre i prirodne saradnje njihova dva odbora.

– U narednom periodu, nastojaćemo da zajedničkim aktivnostima dođemo do konkretnih predloga za rešavanje različitih potreba i problema naših sugrađana, navodi se u njihovom zajedničkom saopštenju.

Takođe, oni naglašavamo i da će odbornici Zdrave Srbije i Srpske Radikalne Stranke u Skupštini grada Kragujevca podržati sve one predloge koji su u interesu njihovih sugrađana, ali će svoju podršku uskratiti ukoliko procena bude da će isti negativno uticati na život ljudi u gradu.

Njihoo saopštenje, kako ističu, je između ostalog i poziv svim Kragujevčanima da im se obrate sa svojim problemima, te da zajedničkim snagama pokušaju da dođu do najboljeg mogućeg rešenja.

U okviru zajedničke saradnje članovi gradskih odbora ZS i SRS svoje saopštenje završavaju zajedničkim, tradicionalnim pozdravima svojih stranaka – Srbija je večna dok su joj deca verna i Zdravo da pobedi.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari